בעקבות הרגשה לא נעימה ממנה התרחקתי והאמת עשה לי טוב המרחק ולמדתי להתקרב במידה שנעימה לי.
הבעיה שיש לה בת מתוקה שהיא כלפתה רצינית והאמת גם הבת שלי די כלפתה וביחד זה קטסטרופה מה הכוונה?
הבת של החברה צועקת או מעליבה את הבת שלי והבת שלי מסתבר עונה לה לפעמים קצת בציניות או בצורה פחות נעימה( בלי קשר לחברה אנחנו עובדים על הצורת דיבור שלה שתהיה מכבדת ונעימה)
עכשיו לרוב כשהבת שלי מספרת לי על עניינים שקרו עם אותה חברה אני בעיקר מכילה אותה ומשתדלת בעדינות לכוון אם צריך כדי להתמודד בעתיד טוב יותר וזהו ..
אבל החברה מספרת לאמא שלה ואמא שלה לוקחת את זה אישי וכותבת לי הודעות ציניות כמו תסבירי לבת המתוקה שלך שמי ש... וכו..
וכשאני מדברת עם הבת שלי היא מתעצבנת ובצדק יודעת שזה בגלל שהאמא של החברה אמרה לי משהו ושלא תבינו לא נכון אני לא מדברת איתה בקטע של לתת על הראש אלא בשביל להבין מה קרה בסיטואציה. אז היום הסברתי לה שאני סכה רוצה חדעת מה קורה עם הבת שלי ולעזור לה עם צריך ואני ממש לא מתכוונת לתת דין וחשבון לאותה אמא והבת שלה לא מעניינת אותי אלא רק היא אבל זה נהיה מתיש כי איכשהו החברה הזו ממש לא יודעת להתמודד עם דברים וחושבת שכולם חייבים לה.
הסברתי לבת שלי שחסד עושים לא כי חייבים ומותר לה לבחור את החסדים שלה אבל אותה חברה חושבת שהיא חייבת לעשות חסד וזה ממש מרגיז אותי .ואגב היא מתרחקת ממנה אבל איכשהו אותה ילדה כל פעם מתקרבת אליה
זהו פרקתי

תודה על התגובה!