לא תוייגתי
אבל גם לי יש בת מושלמת בת 4 חודשים, אז מצתרפת...
איך הולך עם ההנקה / תמ"ל? למניקות - עדיין מניקות לפי דרישה או שיש מרווחים מסודרים?
האמת שעד שהייתי צריכה לחזור לעבודה, הכל היה ממש בסדר, היא ינקה לפי דרישה כל שעתיים\ שלוש.
מאז שחזרתי לעבודה והיא למעון - הכל התהפך לי, היה לי לחץ וקשה ולכן מידי פעם העדפתי לשאוב ולתת לה שאוב, ואם לא היה לי אז פשוט הכנתי תמל, עד שהיא פשוט לא רצתה לינוק ממני יותר
(רק בלילה היא מוכנה לינוק ישירות ממני, ברוך ה) אז במהלך היום נתתי שאוב, עם תוספות בגלל שהיה לי חסר.
שבוע שעבר החלטתי להרגיל אותה בחזרה להנקה, פשוט הייתי איתה עד שהיא הסכימה לינוק, היה קשה והיה ממש מלחמה על כל לגימה, אבל ברוך ה עם תוספות של חילבה, התגברה לי כמות החלב והיא הסכימה לינוק 
אתמול הצלחתי להניק אותה יום שלם!!!! בלי שום תוספת וישירות ממני.
איך ההרדמות? מה עובד לכן?
ברוך ה דווקא ההרדמות הולכות מעולה, היא נרדמת או תוך כדי אכילה, או שאני מנענעת אותה בעגלה עד שהיא נירדמת ואז מעבירה למיטה.
איך הולך עם זמן בטן? יש כבר התהפכויות למיניהן?
זמן בטן - אני משתדלת כשאפשר וגם המעון שמים אותה. השבוע היא התהפכה פעם ראשונה מהגב לבטן
איך נראה סדר היום שלכם?
אין בדיוק סדר יום... היא במעון עד 4, כשהיא מגיעה אני משחקת איתה קצת על הריצפה עד שנמאס לה, ואז אני מקלחת אותה באיזור 5 בצהרים. באיזור 8 בערב היא הולכת לישון.
איך נראים הלילות?
הלילות ברוך ה ממש בסדר, היא מתעוררת פעמיים בלילה לאכול, אבל היא לא ממש עירנית, היא בוכה בלי להיות ערה, ולכן מניקה אותה תוך כדי שהיא פשוט רדומה עד שמסיימת ומשכיבה אות בחזרה לישון.
מרגישות את משבר 4 החודשים הידוע לשמצה?
לא ידעתי שיש משבר כזה
, לא מרגישה כרגע שום משבר... על איזה משבר מדובר?