הריון ראשון ב"ה. הגיע אחרי ציפיה גדולה וטיפולים. נכנסת השבוע לשבוע 37 (עדיין לא מאמינה). משבועות מאוד מוקדמים מאובחנת עם היפרמאזיס שלא מגיב לתרופות. בשליש הראשון הייתי במיון על בסיס דו או תלת שבועי, בשליש השני עם שינוי טיפול תרופתי נרגע קצת וירדתי לבערך 8 הקאות ביום (הזוי שזאת נחשבת ירידה) ובשליש השלישי, חזרו כל הסימפטומים במלוא הדרם, לא מגיבה תרופתית וגם לא מאשרים לי שמירה בתואנה מטופשת שהבדיקות דם שלי תקינות ב"ה אז לא מגיע לי... מילא. ישנה בלילה אולי שעתיים, קמה בכאבים נוראיים של צרבות, מקיאה דם ויש לי כבר פצע בוושט שלא מחלים בגלל הצרבות וההקאות אז כך שאין לי גם שום רצון לאכול או לשתות. צריכה לקום בבוקר לעבודה טיפולית משמעותית, בקושי מכילה את עצמי אז קל וחומר לא ממש מצליחה להכיל אחרים... בביקורות אצל רופאת הנשין, העוברית במצב עכוז, היא כבר הפנתה אותי לניתוח קיסרי. מיותר לציין שאני ממש לא מעוניינת ישר ללכת על זה וביקשתי חוות דעת נוספת. מחר נבדקת בבית החולים ואולי גם אעשה היפוך. רק המחשבה עושה לי צמרמורת... מעבר לכך, בעלי בעבודה חדשה, לקח מספיק ימי חופש בשבילי בימי הסמרטוטים והחולשה שלי אז היה ברור שאמא שלי (שיצאה לפנסיה) תצטרף. אבל לא, היא קבעה טיול באותו היום. כמובן שמאוד נעלבתי אבל לא אמרתי לה זאת, היא הבינה, ביטלה את הטיול ותבוא איתי מחר אבל עדיין.. כל כך פגועה מסדר העדיפויות.. אוף...
הפריקה האחרונה ואולי מאוד ילדותית אבל מאוד נפגעתי היא שחברה מאוד טובה שלי ילדה בת לפני שבועיים, שמרה בסוד על השם במהלך השבועיים האחרונים ורק כאשר שאלתי מה הסוד הגדול והאם כבר יש שם, אמרה את השם- זה השם שאני רוצה לתת לתינוקת שלי, היא יודעת שאני רוצה לקרוא כך לבת שלי עוד מלפני שנים ולא רואה שום קשר בינה לבין השם. בעז"ה כשהכל יהיה בסדר ואחרי שאלת רב והכל, אקרא לבת שלי בשם שאבחר ולא משנה לי מה אחרים בחרו אבל, זה פוגע... אולי ילדותי והכל אבל כל כך פוגע (במיוחד כשהיא אמרה "אה כן.. אז תקראי לה בשם אחר"). אוף... שיהיה יותר טוב בעז"ה כי מרגישה שלא יכולה להכיל כלום יותר
. עדיין מספיק קרוב בשביל תחומי עניין משותפים וחוויות מחברות