קודם כל חיבוק..זה ממש בשורה מבאסת❤🤗
אבל עוברים את זה, מתרגלים בסה"כ, ובדר"כ אם שומרים גם עולים פחות במשקל, שזה נחמד..

1.לא לגמרי יודעת מדוייק, אבל באופן כללי, עובר גדול, כליאת כתפיים וכו..יותר סיכוי לניתוח, קבוצת סיכון לרעלת, ואני חושבת שאומרים שגם סיכוי גדול יותר למוות תוך רחמי
2. עקרונית דיאטנית היא הפיתרון. את יכולה לקבוע תור טלפוני גם בלי הפניה, לפחות בלאומית, והיא אמורה להתאים לך תפריט שמתאים גם לסכרת, גם להריון , וגם לאורח חיים שלך...
למה אני אומרת עקרונית? כי הדיאטנית שהייתה לי לא היתה ככ מוצלחת. התאימה לי תפריט מצומצם בטירוף (לא מבחינת סוגי מאכלים, מבחינת כמויות) וכל הזמן כשהתלוננתי על רעב היא אמרה שאתרגל. אחרי מעל חודש(!!) שכמעט גוועתי ברעב התחלתי להתרגל. ולרדת מאד במשקל.....למרות ההריון..הגוף שלי נחלש ממש ובואי נגיד שחזקה לא הגעתי ללידה. הכמויות אוכל שהיא אמרה לי לא מספיקות לאשה בוגרת, בטח לא בהריון. אחרי הלידה שקלתי פחות משהייתי לפניה, והתחלתי במשקל תקין לגמרי, לא היה לי יותר מידי לרדת. הבעיה היותר גדולה, היא שפשוט התרגלתי לשבוע מכמויות פיציות, ואני ממשיכה לרדת במשקל..אני כבר בתת משקל וכרגע לא ככ מצליחה לעצור את הירידה. ואני יודעת שזה נשמע מפתה, אבל זה לגמרי לא רק חיובי.. קודם כל אני נראית רזה מידי, אבל הרבה יותר חשוב מזה, הבריאות שלי נפגעת!! מההתחלה היה לי קשה לשמור על כמויות חלב מספיקות כי בקושי בשביל עצמי אני אוכלת מספיק, אני חלשה וחולה יחסית הרבה..נהייתי שברירית..וגם נראה שהמחזור לא מגיע בעקבות כך..(כבר לא מניקה...)
וואי, יצא פריקה..אבל לא זאת הייתה המטרה, אלא שתשימי לב שאת לא רעבה מידי! את כן צריכה לשבוע במידה זו או אחרת...
אבל אם זכור לי נכון מהודעות קודמות שלך, את תשמחי לרדת כמה קילו מיותרים.. אז זה יותר פשוט

עד שתלכי לדיאטנית, מתייגת את
@ציפיה. האלופה שממש מבינה בזה יחסית...ושלחה פה פעם את התפריט שהיה לה..
3. באמת ממש ממש קשה! בטח אם את אוהבת ורגילה לצרוך מתוקים
אז מתרגלים לפחות מתוק..פירות (גם ממש במידה..) שוקולד באחוז קקאו גבוה וכו...ולדעתי גם ממש מחליטים מראש כמה "מותר" לך "לרמות" כי אם מראש תשאפי לא בכלל, אז תישברי מהר יותר. את יכולה למצוא (בעזרת הגלוקומטר) איזה מתוק יחסית לא מקפיץ לך את הסוכר ופעם בזמן מוגדר(נגיד פעם בשבועיים..) 'מותר' לך..כמובן שעדיף עם שומן בריא שעוזר לאינסולין...
אני לדוגמה גיליתי למרבה ההזיה שגלידה לא כזה מקפיצה לי את הסוכר. (ולא הייתי מאוזנת בכללי...יכולתי לעלות למספרים מטורפים מסלט בערך)
אז פעם בשבועיים, כשהיינו אצל הרופא גם ככה, הלכנו לקנות לי גלידה שווה,ברור שבמינון, כדור אחד אם לא פחות, בכוס ולא בגביע וכו...או פרוזן..אבל אני מבחינתי ידעתי שיש לי למה לחכות..שפעם בשבועיים יש לי גלידה

לי זה ממש עזר.
4. עקרונית זה עובר ממש לרוב הנשים. אנחנו יותר בקבוצת סיכון לפיתוח סכרת בעתיד...אבל זה אמור לעבור אחרי הלידה.. 💗תתפללי על זה!!
ולסיכום...מאחלת לך בהרבה אהבה🤍
ולגמרי מתוך הזדהות והבנה..
שלא יהיה לך קשה,
שתצליחי בקלות לוותר על סוכר בקפה ☕
להיפרד מממתקים וגם משוקולד
ואולי אפילו תגלי שזה נחמד..🙂
תחזירי לעצמך את השליטה
מה את אוכלת, ולמה אין כניסה⛔
רבש"ע נתן לנו מתנה עצומה
גוף מדהים שעובד פשוט נפלא🌼
אז כדאי ללמוד איך לא לקלקל
ולהישאר בריאה עד 120 בעזרת הקל💐