לעזעזל מה ההבדל בין לצייר בצבעי מים לבין לעשן עכשיו סיגריה???????????????????????
באמת שנמאס שהכל מתערר לי כל הזמן
לכן אני רוצה שהשכל יפסיק לחשוב כי הוא לא מפסיק עם התאוריות האלו.
דיי דיי דיי אני פיזית עם גרון חנוק בדמעות
אין לי כוח כבר עם החיפושים האלה.
למה בנאדם שרוצה אמת לא מצליח למצוא ובנאדם שבכלל לא כזה מזיז לו והוא לא כזה מחפש אז הוא יודע את האמת ומוצא אותה בכזאת קלות??????????למה זה פייר???????????????????????למה למה למה.אני נקרעת.ואין.פיזית אין מה לעשות עם זה.אני צכה להוציא את הדמעות החוצה ולא מצליחה.ולעזעזל.למה מגיע לי להרגיש רע אם אני מחפשת כל הזמן????למה????אני באמת לא מפסיקה לרגע לרצות.למה זה מגיע לי לעזעזל למהההההההההההההההההההה.אני עושה הכל לעזעזל.אני עושה הכל.
אני לא יכולה כבר.אני מתפוצצת.
באלי שיהיה לי צבעי מים בידיים.תמיד.
ובאלי לדעת.דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי באלי לדעת.אני ככ נאבדת כאן.ככ ככ ככ.
אין לי צבעי מים.באלי דמעות.אני מפחדת לבכות.מפחדת כי מידיי בכיתי אז הפסקתי את הדמעות מיום חמישי בבוקר.הפסקתי אותם כי בכיתי מידיי.ואני מפחדת להיות כמו אמא עם דפרסיה.עם מחלת נפש.אני לא רוצה להיות כמו אמא.ואמן שהיא תמות הרגע.הרגע.לא מעניין אותי שהיא תמות.אנלא אבוא להספיד.רציני כבר.שתמות לעזעזל.אולי אספיד בשביל לכבד את אבא.שירגיש טוב קצת עם עצמו.אבל מעצמי לא הייתי באה.לעזעזל שתמות שתמותתתתת.אוף באלי לבכות.הגרון הגרון אבאלה.כמה היא רעה לי וכמה אני מכבדת אותה כשאני פה.וגם את אבא.וזה כזה לא פייר לעזעזל זה כזה לא פייר.היא פיזית משפיעה עליי על המצב רוח.ומה היא חופרת עכשיו אוף.תמיד זה על הבוקר כי תמיד אני רואה אותה בבוקר ואז יוצאת לדרכי.גם כן.אני נגמרתי סופית.למה הגעתי לכאן לעזעזל למה.כל השבוע הזה היה דיכאון של החיים ועכשיו מתחיל עוד שבוע כזה.באמת שאין לי כוחות.