עבר עריכה על ידי רקלתשוהנ בתאריך ט"ו בכסלו תשפ"ב 13:02
עבר עריכה על ידי רקלתשוהנ בתאריך ט"ו בכסלו תשפ"ב 13:01
קודם כל חיבוק ענק, באמת באמת מצב מוציא מהדעת!!!!
1.אנימחושבת שאתם חייבים להפריד.
יש שעות שהוא יושב בבית איתך, עם הילדים והכל, ועוסק במשהו אחר. זה מוציא אותך מהדעת, מבזבז לך אנרגיות, מכעיס אותך וגורם לריבים אינסופיים ולאוויררה רעה.
אני חושבת שצריך להיות קו ברור מאד מתי הוא מתעסק בתחביב שלו ומתי הוא נוכח בבית.
ואם אחרי מיליון שיחות הוא או אתם עוד לא הצלחתם לשים את הקו בתוך הבית, אז הקו יעבור מחוץ לבית -בשעות הצהריים לתחביב הזה אין מקום בבית.
אני חושבת עדיף אפילו שיצא החוצה לשעה, או יגיע בשעה איחור מאשר שיהיה איתך בכל הבלגן ולא יהיה שותף.
אני לא יודעת אם זה משהו ףיזי או משהו בפלאפון, אבל מה שהוא משתמש בו בשביל זה נעול בחדר אחר, או נמצא מחוץ לבית, וזהו.
ואז אץת לא צריכה להתלבט אם לתת לו את הזמן הזה כי זה כל כך חשוב לו, ולא צריכה לוותר על הכוחות שלך, והוא לא נמצא במאבק בין הרצונות שלו, וזהו.
2. כתבת משפט שממש תפס לי את העין - על האווירה שאת נאלצת לעשות כדי לעורר אותו.
זה טעות גדולה מאד לדעתי שגוזלת לך המון כוח.
אני לא יודעת בדיוק לדייק ולנתח אולי חכמות יותר יעזרו, אבל הצורה שאת פועלת לא מועילה לך ולהפך-גוזלת לך המון אנרגיה.
אם היית לבד בבית, היית מסתדרת יותר טוב. היית מוצאת כוח. אבל בעלך יןשב שם ואת מוצפת ברגשות קשים, וכל דבר שכואב לך זה אשמתו וכל דבר שקשה לך זה בחירה שלו לא לעזור לך.
ומהצד שלך את לא יכולה בצורה הזאת למצוא בתוכך את הכוח, כשאת כל כך תלויה בו. אני הרגשתי את זה מאד מאד חזק כשבעלי היה בצבא, היה לי מאד קשה פיזית, והייתי נשברת והייתי סחוטה וכל מה שאת מתארת. אבל לא היה לי את העול העצום הזה שך מישהו שיכול לעזור ולא עוזר. לא היה לי את העול של התלות, וכמה שזה קשה להתמודד עם הכל לבד, זה גרם לי למצוא דרכים להתמודד, ודרכים לאפס אץ עצמי ולחזק את עצמי מבפנים ולא בגלל או בזכות או עם קשר בכלל לבעלי.
ואגב גם ביומיום, כשבעלי חוזר הביתה אני מרפה, כשהוא נכנס אני שמה לב שבעצם איןןן ליייי כוווחחח כבבבררר ומעבירה עליו את כל העומס. אם הוא קולט אליו את המשימות זה נהדר, אם לא אני נשארת קירחת משני הצדדים - גם אני גמורה, וגם החלטתי לעצמי שאני לא מסוגלת יותר, וגם אין מי שיעזור. זה קורה בקלות גם כשהוא מאחר ב5 דקות, החלטתי שב1830 אני יכולה להרפות, והוא לא מגיע, ואז הוא מגיע ב1840 ואני כבר אחרי 10 דקות של עבודה כשאני לא מסוגלת יותר, רק כי החלטתי ככה בראש.
אני לא אומרת בשום צורה שזה בסדר שבעלך פשוט נמצא ולא עוזר אחרי שאת כל כך מבקשת ודורשת, ולמרות שההיגיון אומר שאין שום סיבה שהכל יכול עלייך. אני רק מנסה להגיד שבמסגרת הסיטואציה הזאת, התגובה שלך מחלישה אותך.
**הוא לא גורם לך להגיב ככה. את בוחרת להגיב ככה. קל לי מאד להבין את התגובה שלך, באמת באמת, אבל היא לא מועילה.**
לכן אני חושבת שוב שעדיף שהוא לא יהיה איתך גם מהכיוון הזה. או שיהיה פנוי, או שלא יהיה בכלל.
ואז את תהיי פנויה למצוא פתרונות אחרים, ותהיהי לך יותר יצירתית, ולא כל הקושי שלך יסתובב סביבו.