כן כן...
ממני הם חוששות, שמעולם לא הרמתי עליהם או על אף אחד אחר יד (לפרוטוקול אבקש להוסיף שבעבר גם עבדתי כסייע במשפחתון משפחתי שנים ויעידו על אופן הטיפול שלי בילדים כל אותן האמהות שחששו שבן זכר יחליף חיתול לאוצרות שלהם או איך יגיב לבכי שלהם או לרצונם לבקבוק או לחיבוק).
מוזר שהן חוששות ממני שגדלתי על ערכים הרבה יותר אמיתיים ממה שהם חונכו אבל למה אני משתף אותכם ??? כי ללכת עם הילדים לכפרים ערביים עוינים בשבת כמו אזון בגלל ששם מוכרים 6 מנות פלאפל כולל שתיה גדולה ב 20 שקלים...
וממני הן "חוששות"...
הזוי אבל אני מנסה לסדר את המחשבות בראש ולא ממש מצליח להבין את המניע מלבד יצר הנקמנות על אי הרצון שלי להמשיך לסבול בקשר החולני הזה עם האישה שהקשר שלה לנשיות ולאופן התנהלות נשי הוא מקרי לחלוטין.
לא הדיבור, לא הלבוש, לא הנראות, לא ההתנהגות לא המחשבות ולא כלום.
אני מנסה למצוא נחמה קטנה באחיינים המקסימים שלי שמרגישים בטוחים מספיק להרדם בזרועותיי ואני פתאום נושם את השיער שלהם ומתחיל לדמוע.
אני נושם את הריח שלהם ופשוט לא מפסיק לדמוע כי...
אני לא מצליח למצוא בהם את הריח של הילדים שלי!!!
אני כבר לא מצליח למצוא דברים מקשרים כמו ריח ילדים שתמיד היה לי מתוק מכולם.
פתאום לא בא לי על כלום רק להריח ולנשום את הילדים שלי!!!
לא אכפת לי אם הם אחרי נוטפים אחרי מקלחת או שהם אחרי שעה בגן השעשועים ונוטפים זיעה רק לנשום אותם.
לא מצליח להבין איך המערכת בנויה בצורה כזו שבה רשויות הרווחה עושות "שילוח הקן" לאבא...
מצד אחד נותנים הסדריי ראיה הזויים של שעתיים פעמיים בשבוע (שאם נוריד מזה את זמני הנסיעה מבית האם לגן השעשועים ובחזרה נגלה שכל מפגש יוצא בנטו פחות משעה וחצי בלבד למי שחשב והזה ששעתיים זה פרק זמן סביר)
קשה להיות אבא בסיטואציה שבה הילדים מורחקים ממך ובצורה שפסיכולוגים מהרווחה מלמדים את הילדים להתמודד עם "העזיבה" של האב את הקן המשפחתי - דבר שיוצר מיידי תחושת נטישה של הילדים ע"י האב.
לכל אב אין סיכוי להתמודד עם ההאשמות האלה במיוחד כשכל המערכת נוטה באופן מוחלט לטובת האם.
מישהו פעם חשב ברווחה לבדוק את נושא כשירות האם בדיוק כמו הבדיקות שהם עושים לאבות ???
מישהו איי פעם חשב להרחיק את האם אם יוכח שהיא הדמות האלימה בבית ???
מישהו איי פעם ספר ברווחה את אותם אבות גרושים שלא שרדו את המסע המטורף הזה ???
ואני ??? אני רק שוכב לצד האחיינים שלי ומנסה עדיין למצוא את הריח של הגוזלים שלי בשיער שלהם.
)