הייתה פגישה ראשונה טובה. דיברנו דברים כלליים והיה נחמד בסה"כ. בפגישה השנייה אני מבחינתי ציפיתי שתהיה עליית דרגה מבחינת עומק של דיבור. לא עומק רגשי, כי גם אני לא הייתי במקום הזה כמובן, זה עוד שלב ממש מוקדם... אבל כן עומק רעיוני - להתחיל לדבר על דברים שהם לא שוב השאלות של פגישה ראשונה והנושאים של פגישה ראשונה שבעיניי מיצו את עצמם. להתחיל להביא את הערכים והמחשבות שלנו לידי ביטוי...
אבל זה לא היה ככה. החלטתי כן להמשיך לפגישה שלישית, כי הרגשתי שעוד לא ניסיתי מספיק להביא למקום הזה. בפעם השלישית כן ניסיתי ממש, בצורה נעימה ועדינה כמובן, להעלות נושאים יותר בעלי "בשר", אבל לא הרגשתי שהבחור ממש זרם עם זה...
עכשיו, יכול להיות שהוא גם ביישן ולוקח לו זמן להיפתח. ובכל מקרה הרגיש לי במקרה הזה לא מתאים מעוד סיבות, לא הרגשתי שמשהו מתפתח וזז מפגישה לפגישה... אבל ברמה הרעיונית - מתי נראה לכם שחוסר הדיבור על רעיונות יותר עמוקים מעיד על אופי, ומתי זה מעיד על ביישנות שעוד עשויה להיפתח? באיזה פגישה פחות או יותר כבר מצופה להתחיל לדבר יותר עמוק?
כי אני ממש עמוקה, וכל הקשרים שלי גם עם חברות הם כאלה... בהסתכלות עמוקה על החיים וליבון נושאים, אז זה ממש משהו שקריטי לי.
תודה רבה מראש לעונים!