שלחתי מכתב במייל לגיסתי (היחידה) לפני חודש ומשהו, פשוט אין לה וואטסאפ או הודעות סמס בטלפון, הדרך היחידה לתקשר איתה- רק בדרך הזו,
היא ענתה שקיבלה את מה שכתבתי ושהיא בדיוק קוראת.. אבל לא הגיבה..
מה כתבתי?
היא התקשרה לפני חודש ומשהו ושאלה למה אנחנו לא מזמינים את ההורים אלינו, כי הם הרי לא הגיעו לבקר בלידה בביח.. הם תיכננו להגיע אלינו שבוע אחרי הלידה עם כל הפמליא ואמרנו שלא מסתדר (כאמור בפוסטים קודמים, השתחררתי ישירות לכיפור, שבת וחג סוכות) .. הם רצו להגיע רק בימי חוהמס ואם לא בתאריכים אלו, אז לא יגיעו.. מבחינתם אין עוד הזדמנויות..
תכלס, למה?
כי בעלה של גיסתי הוא הנהג כביכול.. (לחמתי יש רישיון אבל שנים שהיא לא נוהגת..) לפני שגיסתי התחתנה הם היו מגיעים אלינו בתחבורה ציבורית, גם אחרי שהתחתנה הם הגיעו בתחבצ פשוט בתדירות נמוכה.. אבל זה לא קשור לעובדה הזו..
אמרתי לה- "ההורים מוזמנים אלינו תמיד,במיוחד אחרי שנולדה להם נכדה, הם פשוט לא מגיעים כי הם מעדיפים להיות איתך ולעזור לך. אם היו ככ רוצים להגיע היו מגיעים לביח, אבל לא עשו זאת כיוון שהעדיפו לשמור על בתך הקטנה". זו המציאות. חמתי שומרת על הקטנה שלה, בת חצי שנה.. ברמה כזו שאפילו שנולדה נכדה הם לא מגיעים לבקר כי שומרים על התינוקת.. הזייה..
אז אמרה לי תתקשרו תזמינו אותם כי הם מחכים לשיחה מכם, כי כאילו הם פגועים.. אמרתי לה- ומה עם בעלי? הוא לא פגוע מהם? הוא מתקשר לבשר להם שנולדה לו בת, והם לא מגיעים. נשארים רק איתך 24 שעות של עזרה. לא שאכפת לי יותר מידי בעצם העזרה, אלא העובדה שלא מתייחסים אליו, לא שמחים בשמחות שלו.. ואז הם מבקשים מספר חשבון להעביר מתנה ובעלי לא נתן להם.. אז הם לא מבינים למה.. למה??
כי לא הכל מתחיל ונגמר בזה..( ובעלי אמר זאת לאבא שלו. כשאמא שלו התקשרה אליו לפני שבוע אמרה לו להתנצל בפני אבא, לא הבין על מה)
זה לא- העברנו כסף מתנה ללידה, אז הכל טוב.. יש גם יחס מינימלי של משפחה.. אבל אצלם זה לא קיים.. לא מזמינים לשבתות וחגים, וגם לא מגיעים כשאנחנו מזמינים אותם.. אז בעצם יוצא- שלא מתראים בכלל יחד עם זאת שלא מדברים בכלל..
גוללתי במכתב במייל את כל השתלשלות העניינים ואת כל ההתנהגויות וכו, ופשוט היא לא ענתה.. חצופה שהיא.. העיקר מתקשרת להגיד שהם מאוכזבים..
אין דברים כאלה..
הייתי חייבת להוציא..
נזכרתי בעוד משהו, היא התקשרה לפני כמה ימים כדי להזמין ליומולדת של הבת שלה שחל בחנוכה.. כאילו אין בושה.. כתבתי לך מכתב, כתבת שאת קוראת, אבל אין תגובה..
תודה למי שקראה
על השיתוף, על הפריקה