בקשר לטל שמיים...אנונימי (פותח)

שלום.

אז כמו שנכתב ונאמר כאן הרבה לפני, אכן, מערכת הבטאון התנועתי משתדרגת.

ולשם כך אנו זקוקים לעזרכתכם האדיבה. היות והעלון הוא ממש של כולנו ויש בו ביטוי לכל אחד(הרבה יותר מבעלונים אחרים...), נרצה מאוד ונשמח ממש להשתמש בעזרתכם ובעצתכם.

מה שאנו מבקשים הוא כזה:

א. אנו מעוניינים להתחדש! להתפרע! להשרט! אנו רוצים רעיונות מופרעים , מקוריים ויצירתיים לפיות חדשות ומגניבות. וגם אם ראיתם איזה רעיון טוב איפה שהו ונדלקתם עליו, דברו! לצאת מהריבוע אנחנו מבקשים! עזרו לנו.

ב. כנ"ל לגבי כתבות. אם יש לכם רעיון לראיון עם מישהו נורא מעניין או על משהו מדהים שתשמחו לקרוא עליו / אתו, או אולי פרוייקט מיוחד, סדרת כתבות ועוד כהנה וכהנה, תרמו אותו לטובת הכלל, אל תשאירו אצלכם (וגם אם לא עולה לכם משהו בראש מיד, שבו ותחשבו. תשקיעו...). חוץ מזה, שאתם בעצמכם מושמנים לכתוב כתבה מעניינת...

ג. ואם יש לכם עוד הערה על תוכן העלון, מה יש בו, מה אין בו, מה צריך להיות בו, מה יש בו יותר מידי, כבד מידי, קליל מידי, מצחיק מידי או מפעים יתר על המידה - אמרו לנו. תנו משוב של הקוראים! גם הערות לשיפור, או הצעה מעניינת, או אולי סתם משהו שבא לכם לכתוב, אנחנו נשמח לשמוע.

ד. ותפיצו את הבקשות האלו הלאה... תודה. 

אז באמת, בואו נרתם כולנו למאמץ לשדרג את העלון הכל-כך חשוב ומכובד שלנו (באמת!) ותרום משלנו למען התנועה ובכלל. 

כתבו את רעיונותיכם ומשובכם כאן בפורום, או שלחו למייל של העלון.

ובטוח תבורכו מן השמיים...

תודה רבה רבה!

שאלה:רחלי ברק
אם בעבר שלחו משהו משהו לט"ש אבל הוא לא התקבל כי הוא לא היה מספיק ברמה או איך שקוראים לזה, יש לו סיכוי שוב או שזה שרוצים להתחרפן קצת בעיתון הזה לא מחייב "ירידה" ברמה?

בצלב"א.
עד כמה שאני יכול להגיד חלק מהשדרוג של העלוןאנונימי (פותח)

יהיה זה שהוא יצא מהריבוע שלו-וייתן לפרסם דברים כמו שכתבת בעבר...

אבל כל זה לא סגור עדיין - אלא דעתי האישית.

טל שמים 36!!!מיכל160

טל שמים שיצא היום פשוט מ-ע-ו-ל-ה!!!!

קראתי כל מילה בשקיקה רבה!!!

כל הכבוד לעוסקים במלאכה!!!

בשורות טובות ישועות ונחמות!!!!!!!!!!

כן בטח.אנונימי (פותח)אחרונה

את נהנית כי חצי מהעלון את כתבת. לא פלא...

וברצינות: ישר כח.

מכיוון ששמעתי שעלוננו הקדושפנאט2 המשודרג
עומד לרדת ברמה (ה' ירחם) ואף אחד לא מזדעזע על כך החלטתי שאני מחרים את העלון כל עוד  לא תסבירו לי למה אתם מתכונים במושג "התחרפנות" או לחלופין שתעלו שוב את הרמה של העלון (עדיף את שניהם שתבצעו)
תחרים!שומרוני

אני שונא אנשים שמדברים.

לא רוצה לקרוא - אף אחד לא מחייב אותך.

אתה חושב שהעלון ברמה נמוכה - תשלח חומר ברמה גבוהה.

דבר אחד אל תעשה - אל תדבר.

"אל תרבו תדברו גבוהה גבוהה, יצא עתק מפיכם".

"כי אל דעות השם ולו נתקנו עלילות"פנאט2 המשודרג
כתבתי את מה שכתבתי רק בגלל שאנשים פה בפורום (וכך רמזו לי בסניף) רמזו שהט"ש הולך לרדת (להזכירך ביקשתי גם שיסבירו לי מה פירוש הירידה הזו שהתכונו אליה)
בסדר.שומרוני

טל שמים לא הולך לרדת בכלל, ואיני יודע מי הפיץ שמועה טיפשית זו.

ואני עדיין לא אהבתי את מה שאמרת.

אתה לא אוהב את מה שאני אומר --- בכללפנאט2 המשודרג

כי. אני פנאט

אני מוחה.שומרוני

א. אני לא מתנגד עקרונית לאנשים בגלל דעותיהם.

ב. אתה לא פנאט.

פנאט זה אדם ששולל כל דבר חוץ ממה שהוא אומר, ומסרב לשמוע דעות אחרות.

אתה, עם כל הכבוד, יודע להקשיב ולהבין דעות אחרות.

שלום עכשיו - הם פנאטים.

אתה - אדם טוב שיודע לחשוב בהיגיון.

או אילו מחמאותפנאט2 המשודרג
אני כולי מסמיק
רק שעצוב קצת...שומרוני
שאתה עדיין חושב שיש לי משהו נגדך.
באמת!ענת=)

כול החידוש הזה של ט"ש די לא ברור ומובן לאנשים, ואני מדברת על רבים שטענו כך בפניי ולא ידעתי מה להשיב,(לא שאני זו שאמורה לעשות כן) אני ממש לא באה לזלזל, להפך כל הכבוד לכול העושקים במלאכה!!! אל תחבו שזה בא על רגל אחת...(מיניסיון)

ד"א- גם אני הייתי רוצה להבין יותר את הענין של "הירידה" (אם אפשר...)

בתומ"ר ובציפייה לבנין אריאל ולגאולה שלמה!

זה לא שזה ירד..אנונימי (פותח)
אלא רוצים להכניס לעלון גם קטעים הומוריסטיים ועוד שאין בעלון הקיים שהיום הוא אוסף מהמם של מאמרים אבל לפעמים הם כבדים מידי!!!!
טוב, בואו נעמיד דברים על דיוקם.אנונימי (פותח)

דבר ראשון, אני חייב לציין שאין לי שמץ של מושג למה שאליסף (דוגרי) התכוון בקשר להתפרעות.

כלומר, בתור אחד שמכיר אותו קצת, (סניף בית אל כבוד!) אני מכיר את סגנון ההתבטאות המתלהבני עד בת שירותי במקצת(חלילה!) שלו ואני חייב להרגיע אתכם במקצת. טל שמיים לא הופך להיות מעריב לנוער 2! טל שמיים יישאר בע"ה עלון לנוער חושב, לנוער דוס וכו'. לא שמעתי על שינוי כיוון מהותי בסגנון העלון. אבל, וכאן  מגיע האבל הקטנצ'יק עד זעיר, אנחנו נשמח לכותבים חדשים (נמאס כבר משמעון הירש... סתאם בלי להעליב...)  לפינות חדשות, לטורים בסגנונות מגוונים, ויכול להיות אפילו שיהיה דבר וחצי -שניים שינסו (ללא הצלחה כמובן) להעלות בדל חיוך על פניכם הרציניות... זה לא אומר שתקחו את הבזוקה האחרונה שאכלתם ותשלחו את תוכן הנייר שלה לאימייל שלי אבל אם מידהו רוצה לכתוב משהו קצת משעשע או פינת "יומן של מדריכ\ה" (מומלץ בחום!!!) או פינה על טיולים אז כמה שזה תלוי בי (וזה קצת...) יש מצב טוב שזה יכנס... אקיצר, שאלה יהיו הצרות שלנו. אז יאללה, את האימייל של טל"ש כולם יודעים? ושל עוזיה? אז בבקשה להתחיל לכתוב.ותנו לנו להכניס מה על הגבול, מה יכנס ומה לא.

שלכם...

אילן (העורך)

אילן איך אתה לא מתבייש...שמעון

יורד עלי ככה, ואחרי זה גונב את הרעיונות שנתתי לך. אם התלבטת אם אמשיך לכתוב בשבילך אתה יכול להיות בטוח. רק בשביל שתסבול...נראה אותך לא מפרסם.

וכל האחרים- תאמינו לי, אני אפסיק לכתוב ברגע שתמלאו את העלון במספיק תוכן. והדרישות שלי גבוהות, אז כדאי שתתחילו לעבוד על זה...ובנתיים מי שלא רוצה שצא יקרא. ממש לא מזיז לי. אני מקווה רק שמי שכן קורה מקבל מזה משהו.  

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך