ברוך ה' ילדתי לפני 3 שבועות בערך.. ולבעלי יש יומולדת ממש בעוד יומיים.. קניתי לו מתנה ובלונים לקישוט הבית..
אבל העניין הוא שאנחנו נמצאים אצל ההורים שלי שגרים במרחק של 30 דק' נסיעה מהבית שלנו..
חשבתי לנסוע יום לפני כן לקשט את הבית בבלונים וכו' (שגם זה ממש בעייתי כי אני אחרי קיסרי וקשה לי לנפח..אבל נגיד) שזה אומר להשאיר את הילדה בבית עם בעלי לכמה שעות טובות.. גם נסיעה הלוך ושוב וגם הניפוח עצמו שיקח זמן..
ואז ביום ההולדת עצמו לנסוע שוב ולבשל לבעלי ארוחה טעימה שהוא אוהב.. שבשביל זה אני צריכה לנסוע לעשות קניות שזה ייקח לי גם מלא זמן..
ואני בהנקה מלאה...עם שאיבות..
ואז איכשהו למצוא תירוץ שיגיע עם התינוקת לבית שלנו.. (עוד בעיה, כי אנחנו עם רכב אחד אז זה או אני עם הרכב או הוא)..
הוא ממש אוהב שחוגגים לו ומפתיעים.. אני חושבת שהוא די יתבאס אם לא אעשה כלום.. למרות שהוא מבין שילדתי וקשה לי..
אופציה אחרת,
לקשט את החדר שנתנו לנו בבית של ההורים שלי.. ולתת לו מתנה בחדר..
ואולי אולי לעשות ארוחה לכולם.. אבל זה בהרבה פחות אינטימי..
וצריך למצוא תירוץ ל'גרש' אותו מהבית פה..
אבל זו אופציה שנראית לי פחות, כי אני לא הייתי רוצה לחגוג עם משפחה שלו יומולדת.. זה נראה לי מרגיש פחות בנוח..
הוא בכלל רצה לחגוג עם המשפחה שלו, אבל אין לי איך לארגן את זה.. והוא יודע את זה..
חשוב לציין, הוא ממש פחות אוהב מסעדות או אוכל קנוי... והוא ממש מעדיף בריא.. וכמו גבר טיפוסי, בשרי מנצח..
אשמח להצעות... מה דעתכן, כבר התעייפתי מלחשוב.. תודה לכולן!

מדברים