אח"כ הייתי בשמירת הריון עד הלידה ב37. שוב, כל תחזוקת הבית היתה על בעלי, בנוסף לעבודה במשרה מלאה וטיפול בילדה (שהיתה אז בת שנה) כמעט מרגע שחזרה מהמסגרת.
בשעה טובה ילדתי והתינוק הקטן קשוח. הוא ישן אך ורק בידיים או במנשא (לאחרונה הצלחנו מדי פעם להעיר אותו למיטה). הוא דשדש קצת עם המשקל בהתחלה אז היו המון מעקבים והנקות בלי סוף. עכשיו המצב השתפר, אבל עדיין קשוח. ושוב בעלי מצא עצמו עושה את רב עבודות הבית, כי ממש אין לי ידיים. לפעמים, כשהתינוק ישן או צורח מגזים אנחנו מחליפים - הוא מחזיק ואני מטפלת בבית או בגדולה.
לאחרונה שמתי לב שבעלי נראה כבוי. העומס עליו גדול מדי ולזמן ארוך מדי.
לפני הלידה של הגדולה כתבתי לבעלי מכתב תודה ממש חמוד. בחרוזים ועם ציורים קטנים ליד כל קטע. לפני הלידה הזו לא הספקתי, אבל עכשיו כשנרגע קצת אני רוצה להכין משהו דומה.
בנוסף אני רוצה להביא לו מתנה קטנה שתגרום לו נחת. חשבתי שכדאי משהו שקשור למנוחה או פנאי, אבל אני לא מצליחה לחשוב על משהו ספציפי.
אשמח לרעיונות 🤗
הוא אוהב לקרוא (בעיקר מד"ב ופנטזיה, גם ספרי עיון שבנויים כסיפורים קצרים), ללמוד וללמד תכנות בכל מיני מסגרות, חידות למיניהם (אבל פחות מתחבר לפאזלים).
לא אוהב לשכב ולנוח (אז לא חופשה או משהו בסגנון), לא אוהב לבנות דברים, לא שותה קפה/שוקו ושעון קניתי לו ליום הולדת

וזה ככה מלא פעמים בערב שאנחנו הולכים לישון מאוחר יותר ממה שתיכננו כי שנינו עייפים אחרי היום אז רק נחים קצת עם המחשב ואז מגלים שכל הערב נגמר וכבר נהיה מאוחר ממש...