שמחה לקרוא שב''ה את מרגישה טוב יותר!!
ממש משמח
לגבי ההתאוששות, זה באמת לא קל בכלל,
זוכרת את עצמי אחרי הלידה הראשונה חושבת האם אי פעם הסבל הזה יגמר??
היו לי כאבים סיוטטט ממש...
ממליצה לך קודם כל להרים לעצמך את המצב רוח, לעשות דברים שיקלו עלייך וישמחו אותך, לדבר עם חברות...
זה באמת מקל.
דבר נוסף, גם הרבה מאוד זמן אחרי הלידה הכאבים באזור לא עברו, כן השתפרו ב''ה אבל עדיין היו כאבים לא פשוטים.
מה שממש עזר לי זה כמה דברים-
א. פיזיותרפיה רצפת אגן
ב. טיפול עם משחת אלופרופוליס של פוראוור שהכנתי ממנה נרות- זה הקל עליי ממש!! שיתפתי את דודה שלי שאני עדיין ממש סובלת מכאבים מהתפרים מהלידה ו'במקרה' היא משווקת את המוצרים, המליצה לי וב''ה זה עזר ממש ממש!! לפני זה כאב לי אפילו לשבת וזה כבר היה כמה חודשים טובים אחרי הלידה (אח''כ הצטרפתי בעצמי כשראיתי כמה זה עזר לי, אז אם את רוצה יכולה לפנות אליי בפרטי בשמחה) בעיקרון התרסיס אלופירסט מעולה ממש לתפרים, אבל לי היו תפרים פנימיים אז הוא לא עזר מספיק, אם יש לך תפרים חיצוניים ועדיין כואב לך אז הוא מומלץ בחום!
לגבי המשחה, היא יכולה לעזור מאוד גם לטחורים. בכללי טוב שיש אותה בבית, היא טובה לדברים נוספים גם- בעיות עור, פטריות (גם בשד, וגינאליות..) דלקות שמצריכות משחה אנטיביוטית.. ממליצה בחום!
הנה קישור למשחה-
רישום חשבון חדש
ג. אם אחרי הרבה זמן תראי שעדיין כואב לך תפני לרופאת נשים טובה שמבינה בזה... בהריון שאחרי היה לי ממש קשה, רעדתי מפחד מהלידה כי עדיין לא עברו לי לגמרי הכאבים. רופאה מדהימה שהגעתי אליה 'במקרה' (=רק מה') אמרה לי משפט שפשוט הפך לי הכל- ''לכאבים יש פיתרון, את לא צריכה לסבול! אם ניסית משהו אחד וזה לא עזר אז מנסים משהו אחר...'' היא בדקה קודם מה המקור לכאבים, הסתבר שהיו כמה... גם כבאי שרירים, כי כנראה מרוב כאב כל הזמן כיווצתי... וגם רקמה שבאמת עדיין לא החלימה. בזכותה ב''ה חזרתי שוב לפיזיו רצפת אגן (בחודש חמישי) וזה היה לי מעולה! מאז אני רק אצל הרפואה הזאת.
וטיפ נוסף- אם המחשבה שלא תניקי משמחת אותך אז מצויין, אבל את לא חייבת להחליט עכשיו...
קודם כל הכי חשוב שתרגישי טוב כמובן ותחלימי, אבל ממליצה לך להשאר עם ראש פתוח, אולי כשיהיה לך קצת יותר קל תוכלי לחזור להנקה, זאת חוויה מדהימה!!
באמת נשמע שהיתה לך התחלה קשה מאוד,
אבל זה לא מחייב מה יהיה בהמשך.
מאחלת לך בהצלחה יקרה, החלמה מהירה והתאוששות בנחת ובשמחה! גידול קל! תהני מהנסיכה והמון מזל טוב!!
ואם יש לך שאלות נוספות ואוכל לעזור מוזמנת לפנות אליי ממש בשמחה