חזרתי ב6 לישון עם הילד כי הייתי עייפה וגם הוא רצה לחזור לישון. בעלי נכנס לחדר ב7 ורואה אותנו ככה. ונמאס לי מהפרצוף המאשים הזה! מהאנרגיות האלה על הבוקר. מהלחץ! די כבר. יש לו פרויקט גדול להגיש בלימודים אז הוא לחוץ כל הזמן ואין לי כבר כוחות מתמוטטת! למה לפתוח את הבוקר ככה כשאני גם לא עובדת היום וביום חופש?
בלי בוקר טוב ובלי כלום ישר "יאלה נארגן אותו". ואין באמת מה לארגן! לשים עליו עוד חולצה לשטוף פנים וביי. למה ההרגשה הרעה הזאת? ועוד להגיד לי שקמתי מאוחר. 7 זה מאוחר למישהי שהלכה לישון ב12 בלילה ולא ישנה טוב כולו??
אני המפרנסת היחידה כרגע וכבר הרבה זמן כי הוא לומד. לי יש לימודים יותר קשים משלו אבל עצרתי אותם כי לא היה אפשרי הכול ביחד. מנקה מסדרת מבשלת מנסה לתת את כל התנאים והוא לוקח את הילד לגן ומחזיר וחושב שעושה לא יודעת מה!! ונכון שלפעמים גם עוזר בבית אבל אני תכף בתשיעי מה הוא מצפה!! אני פשוט רותחת. כל השישי הזה נהרס. אין לי כוחות לכלום הוא תמיד יודע להוריד אותי עם הדיבור המאשים הזה גם אם לא אומר באופן ישיר משדר את זה טוב טוב בטונים ואז זורק איזה מילה.
הוא חושב שאם הוא לומד ומשקיע אז הוא יותר טוב. כשאם להגיד את האמת אני משקיעה ולומדת ומפרנסת ועושה הרבה יותר ממנו רק שהוא לא רואה את זה ואז יש לו תחושה שהוא כאילו "בן אדם של עשייה" ונותן לי תחושה שאני לא. נמאס לי שהמצבי רוח שלי תלויים בו. נמאס לי שאני מאפשרת לו לתת לי להרגיש תחושות אשם. ואז הוא מתפלא למה לא בא לי לעשות כלום ואני לא שמחה. לקום ב7 זה מאוחר??? אני לא מבינה. אני לפעמים קמה יותר מוקדם נכון אבל די כבר די כבר די כבר. לא התחתנתי בשביל להיות סוס עבודה וכשאני לא מסוגלת לזה להרגיש אשמה. לפעמים חושבת לעצמי אם זאת הייתה הבחירה הנכונה.. לא שמחה. לא מרגישה שיש לצידי גבר תומך. ובכללי לא ככה ראיתי את עצמי בזוגיות. והוא חזר הביתה עכשיו ואין לי כוח אליו. צריכה להרים את עצמי ולהתעלם ממנו ולקדם גם את החיים שלי שאני עוצרת בשבילו