מקדים ואומר שכל הכתוב כאן הוא רק דברים כלליים. מה קורה בפועל אצלך, אצלו ובקשר ביניכם רק אתם יודעים. השימוש בלשון "הוא" ו"את" הוא רק לפשט את הנכתב.
לגבי החששות - ברוכה הבאה לקשר רציני. לכולם יש חששות, לנשים בד"כ יותר מהגברים אבל גם להם יש.
אם זה לא היה בנושא הזה זה היה (וכנראה גם יהיה) בנושא אחר.
הפתרון - להמשיך לברר את הקשר ולצבור בטחון. אין מה לעשות, צריך לעבוד ויש דרך לעשות כדי לחזק קשר.
לגבי השאלה עצמה אחלק ל2. אני מתאר כאן התפתחות של קשר רציני ואמיתי ולא מבט שטחי (שאני מעריך שכבר היית מזהה אם זה היה המצב).
1. עצם העובדה שאת יפה בעיניו - מצויין. יופי זה לא דבר סטטי. 5 דקות לתוך הפגישה הראשונה הוא כבר יודע +/- איך את נראית. משם והלאה זה עניין של קשר והתחברות. ככל שהקשר נעשה רציני יותר ואתם מתקרבים זה לזו את נראית יותר יפה בעיניו.
המראה החיצוני לא השתנה מבחינתו אבל הקשר ביניכם "מאיר" אותך בצורה אחרת.
הפעם הבאה שהוא יאמר לך שאת יפה היא לא כמו הפעם הקודמת כי את באמת נעשית יותר יפה בעיניו מפגישה לפגישה.
(על הדרך זה עונה לך לגבי החשש לך על "אישה יפה לכל החיים" - החוויות המשותפות והקשר בינכם רק יתחזקו. הוא יאהב כל קמט וקמט).
2. לגבי זה שהוא אומר את זה - מורכב מאוד. תלוי מאוד ברקע שלו ושלך. מה הוא מכיר מהסביבה ומהבית ומה הניסיון שלו (קשרים רציניים קודמים).
אם זו באמת הפעם הראשונה שהוא מרגיש כך יכול להיות שהוא פשוט לא מתאפק וזה "|נשפך" החוצה.
זה יכול לנבוע גם קצת מחוסר בטחון\חששות בקשר (זוכרת שגם לגברים יש?) - בכל אישה "זז" משהו כשאומרים לה כשהיא יפה (אפילו אם היא מתעצבנת על זה...). לפעמים זו דרך של הבחור להיות בטוח שאת באמת מרגישה משהו כלפיו וזו הדרך לעורר תגובה רגשית כלפיו.
אישית למדתי להמעיט ככל האפשר במחמאות מסוג זה היות ולפעמים יש לי תחושה של "קיצור דרך" - במקום לעשות את העבודה נותנים מחמאה.
אני בכלל לא נכנס לצד התורני שבו כמובן עדיף להרחיק כל מה שאפשר בנושא לכיוון האירוסין, חתונה ואח"כ.
מקווה שעזרתי במשהו וכמובן מזכיר שוב לקחת בערבון מוגבל, את המציאות רק את מכירה.