מי ער????ברוקולי

כמה קר לכם?
@איכה באלי מרק מפנק
תשלחי לי

למרות שיש לי במקרר
ער. חולה. אוכל מרקנחשון מהרחברון
אוי.. תרגיש טוב!ברוקולי
שים במרק חריףקסם הקינמון

ואז מקלחת חמה

ומעיל

ופוך

בבוקר תקום מזיע ובריא.

פעם כשהייתי בתקופה בלתי נגמרת של הרגשה לא טובה, שמעתי בשיחת חדר אוכל בצבא מישהו נמוג מהמרק החריף ומהמתכון שלו להחלמה.

באותו לילה החלפתי לשמיכת צמר וקמתי מזיע ובריא.

סתם משתף.

לא מתכוון להטריל או להגיד שאני מאמין שזו התרופה לכל המחלות...

רפואה שלמה!אניוהוא
ערהחיים של
קר עד כדי לישון עם מזגן חימום..
לאא זה יעשה לך כאב ראשברוקולי
לא מסכימה עם התיאוריה הזו...חיים של
פותחים מעט איוורור ושותים כוס מים זה הכל.‍ ‍ נשמה לא לריב
ערהאלף מחשבות

לא הייתי כאן נצח.

ער‍ ‍ נשמה לא לריב
קר לי עד שהפכתי לקרחון ענקי בים של אוקיינוס בלתי נגמר
אתה יודע משהו?כבר לא ישיבישער

יותר מאשר שאתה פוגע בנשמה כללית אתה פוגע במשתמשים שבפורום.

בכל פעם שאני רואה תגובה אני נאלץ להכנס לבדוק האם מדובר במקורי.. מבין?

אתה יודע משהו?‍ ‍ נשמה לא לריב
הכל היה על סף סיכום והתחייבתי להפסיק, אבל הכל נפל על שטות שלא קשורה אלי אלא למנהלים בלבד, את כל הטענות והפרחים תביא להם. אם אתה מתעקש לדעת על מזה נפל, הם פשוט לא רצו לציין בהודעה אותה הם פרסמו בכל הפורומים שיש אשמה גם לצד השני בסיפור הזה.

לא מעניין אותך? גם אותי לא .
בעניין ההתחזות אין לאף אחד חוץ ממך אשמהברוקולי
מה את אומרת‍ ‍ נשמה לא לריב
מה באמת? את ממש גאונה לא ידעתי את זה. צריך לתת לך פרס נובל על זה.

אני מחזיר אותך ללמוד הבנת הנקרא. ההתעקשות המגוחכת שלך להחסיר את החלק של הצד השני בסיפור גרמה להמשך הדבר שאת מתרעמת עליו.

אז שוב, הבנת הנקרא. נא ללמוד
אם אתה ככ חפץ לסיים עם זהברוקולי

תעשה את זה
בלי תנאים

לצד השני אין שום חלק בהתחזות
בזה רק אתה אשם

בעניינים אחרים- גם לצד השני יש חלק.
כרגיל שקרים. למעט אמת אחת שסוף סוף יצא לך לכתוב.‍ ‍ נשמה לא לריב
היתה לנו שיחה של למעלה משעה רק לפני יום. בה אני לא דרשתי דבר, נהפוכו מי שדרש ממני זו את. חזרתי ואמרתי כבר בשיחה איתך שאין לי שום תנאי, ההפך הגמור מהמינימום שהיה עלי לבקש. אבל גם על זה וויתרתי, כי אני ישר דרך.

שוב- הבנת הנקרא זה לא הצד החזק שלך. מישהו האשים אותם בהתחזות? איפה ראית את זה? שקר ב׳.

ואמת אחת קטנה אחרי מסכת שקרים- גם לצד השני יש חלק. רק שגם את זה- לא רצית להוסיף לאותו פוסט שפתחת בו את צולבת אותי וטוענת שהסכמתי להפסיק להתחזות, ובו עשית טובה שציינת כבדרך אגב, שיש אשמה גם בצד השני.

אז הינה- יש לך הזדמנות לתקן.
למה צריך הסכמים בשביל זה?advfb

מה הדיון פה בכלל?

למה אתה מתערב אחי?‍ ‍ נשמה לא לריב
היא מסוגלת להתמודד לבד עם הטענות שלי, למעשה אני רואה שהיא מאוד מתקשה, ככה זה כשהאמת נורא פשוטה. והיא אצלי , בידיים.

אם כבר התערבת- אענה לך. צריך הסכם, כי צריך שיהיה כיסוי להבטחות של הצד השני- לקיים את ההסכם שאני הצעתי והתקבל על ידי גברת ברוקולי (!) מהו ההסכם אתה שואל? שהם לא כותבים לי כלל אף פעם לא משנה באיזה פורום ולא משנה באיזה תגובה. ואני? כנ״ל. בכל מקרה שיש חריגה יש דיווח והיא ושאר המנהלים מטפלים. הצעתי את זה מכיוון שהם יפרשנו לטובה כל תגובה של הצד השני, לכן אמרתי לה- עזבי, לא לכתוב בכלל משום צד, לא אני להם ולא הם לי.

ולזה ידידי, צריך מעקב של המנהלים+ כיסוי שהם עומדים מאחורי הסיכום.
אמרתי לךברוקולי

ההתחזות היא מחוץ לתחום
ולהזכירך לא עמדת בהתחייבות הזו למרות הסכם של הצד השני

א׳ ב׳ -
תראה שאתה אמין ושאתה מסוגל באמת להפסיק
סליחה אבל את משקרת בצורה הכי גסה‍ ‍ נשמה לא לריב
אמרתי לך באותו רגע שאין שום הסכם, ובגלל השקר הזה שאת שיקרת עכשיו, בו כתבת שלא עמדתי בהסכם איתם (הסכם שלא יצא לדרך (תשאלו את חצילוש מנהלת נוג״ה) אז פרנציפ אני לא נכנס איתך יותר לדין ודברים.

לגבי הסיפא שלך? אמין הוכחתי , את מתעקשת לא לפרסם הצהרה שמאשימה אותם באופן שווה. ולכן, סלאמת.
לכן פתחת עוד התחזות אתמול למישהי שלא עשתה לך כלום.?ברוקולי

אין שום הצדקה להטרלות ולהתחזויות
גם אם לטענתך נשמה כללית פגע בך

זו לא הדרך להביע מחאה ולהתעלל בכולם
וגם לא מידתי ההתעלות בחזרה בו כדי להביע פגיעה ממנו (שאם הייתה מגיע לך התנצלות)

יש לך עדין אפשרות להפסיק את ההתנהגות הנוראית הזו.
והם לא יגיבו לך ואתה לא להם
הבנת הנקרא זה קטן עליך‍ ‍ נשמה לא לריב
אולי תחזרי לגמרי לכיתה א.

אתמול ? חחח . אתמול היה הסכם שאת אומרת לי למה התחזתי אתמול?

על מידתיות תספרי לאמריקאים וביידן, אצלי אין מושג כזה. אצלי אין משוואות. כל כלי שעומד ברשותי אשתמש בו, במיוחד לאור העובדה שיש מולי אנשים צבועים כמוך ששעה אומרים להם שלא היה שום סיכום ומתעלמים במופגן מהאמת הפשוטה הזו.
אגב רק לחשוף עוד קצת את השקר‍ ‍ נשמה לא לריב
לא התחזתי למישהי ש״לא עשתה לך כלום״ אלא רק לשני ניקים איתם הויכוח והסכסוך מתקיים.

זה. ותו. לא. כל דבר אחר שלך הוא שקר. ואת יודעת את זה היטב. מעניין שהמישהי הזו הפכה ל״מישהי״ למה לא כתבת את הניק שלה? אה? גברת ראש ברוקולי.

שפרינצא בוזגלו זה הניק. יחי ההבדל הקטן! צביעות .
כי אתה כותב בפורום ציבורי ולא בש.אadvfb

ולכן הגיוני שאני יגיב.

אם אתה רוצה לנהל שיחות אישיות יש לך אפשרות לעשות זאת. במיוחד שההטרלות שלך כבר בכל הפורום ונמצאות בכל המרחב בציבורי של הפורום.

עכשיו הבנתי את מה שאתה אומר.

באמת נשמע הסכם הגיוני.

אין לי מושג מה קרה ובאמת אני לא מתכוון להכנס לזה.

אני יכול להגיד שהצד שמוותר הוא הצד שמנצח

הגברת‍ ‍ נשמה לא לריב
טוענת עכשיו, שלא עמדתי בהסכם שכלל לא יצא לדרך. פשוט מזעזע או מצחיק בטירוף. אני ילך על גועל נפש.

לגבי מה שכתבת על ההתערבות? לא ידידי, כשיש רצף של הודעה אחרי הודעה ביני לבינה ראוי לחכות מעט ולתת לנו לדבר. זה שקול לכניסה בדברים בעל פה שנאמרים בדיון של שניים. מחכים, אם אין תגובה של אחד הצדדים משחילים שאלה.
לא ממש לאadvfb

התחזויות פוגעות שבשאר חברי הפורום ולכן זה דיון ששייך ממש אלי.

ממש לא אכפת לי מי צודק מבניכם ולא נכנס לזה.

אני מבין שאתה גם לוקה בהבנת הנקרא כמותה.‍ ‍ נשמה לא לריב
אז אני אסביר שוב-

אפשר להתערב, אבל בהודעה נפרדת, לא בתוך שרשור של רצף מיידי של הודעות ביני לבינה שמגיעות בהפרש של שניות בודדות . הבנת את זה ברוך? יופי.
תגיד לי איפה אתה רוצה שאני אשרשר לך ואני אעשה את זה.advfb

יכולת לשרשר לי להודעה הראשונה‍ ‍ נשמה לא לריב
עכשיו שרשרתי נכון?advfb

כן.‍ ‍ נשמה לא לריב
אין לי טענה אליך אישית, פשוט סה״כ ציינתי הערה קטנה זה הכל. עכשיו זה בסדר תודה.
אתה יודע משהו?אניוהוא
הכל סבבה, אבל אם כזו רמה איך אתה בקבוצה של מעל 20?
עם*‍ ‍ נשמה לא לריב
אני בקבוצה של מעל עשרים, מפני שאני תמיד עונה לעניין ולא לגופו של אדם, מה שהתגובה שלך לא עושה.
..advfb
עבר עריכה על ידי advfb בתאריך י"ז בטבת תשפ"ב 09:23

רגע רגע אחי שניה אחת‍ ‍ נשמה לא לריב
אבל חשבתי שנשמה כללית מחל לי בלב שלם, לא??
הוא פרסם הצהרה בכל הפורומים!!! אז איפה הוא בדיוק?? שיבוא לפה וידבר, הרי הוא מחל לי בלב שלם.

הצעתי לו כבר מאה פעם להתפייס, השרשור ההוא נועד כולו למחיאות כפיים של הקהל. אדם שרוצה למחול כותב הודעה פרטית לזה שהוא מסוכסך איתו לא כותב הודעה בפורום בו הוא פותח בכל חטאיי ואז מצהיר ״נרגשות״ שהוא מחל לי. מחלת לי? בוא לכאן תראה את עצמך תגיד שלום.
אה כן כן כן‍ ‍ נשמה לא לריב
אנחנו כבר מכירים את זה. אתה פוחד שחלילה חלילה אתה תטה לדעתי ולצד שלי ואז נשמה כללית יכעס עליך. ואי ואי ואי מסכן. טוב סליחה אחי, ותודה רבה שהבהרת עם מי יש לנו עסק. תודה רבה.
אדם אמיתי מחפש אמת‍ ‍ נשמה לא לריב
לא בורח מדיון נוקב. אל תדאג נשמה כללית עדין ישוחח איתך על אה ועל דה. עריכת ההודעות שלך, לזה אני קורא פחדנות פר אקסלנס. ותסלח לי על זה כן? ....
לא חיפשתי אמתadvfb

'מה האמת', זה ממש לא מעניין אותי

מה שחיפשתי זה טובת משתמשי בפורום שנמאס להם מההתחזויות ומתגובות פיקטיביות.

אז חמוד תתחיל לשנן: אה בהא תליא‍ ‍ נשמה לא לריב
טובת כולם מתחילה בלא להעלים את האמת. מי שמתדלק שקרים לא ימצא ״טובה״ .

לשקר אין רגליים, אז למה הוא הולך איתך תמיד?...
לא, האופן שלך להגיב הוא תחת אחריותךadvfb

שמע חבר‍ ‍ נשמה לא לריב
אתה לא יכול גם לא להכנס לוויכוח הזה, וגם להטיף לי מוסר תוך כדי.

או זה או זה.

תחליט. אין אמצע.
לא, אם אתה פוגע בכולם בתגובות פיקטיביות זה לא אומר שאנחנוadvfb

צריכים להכנס לדקויות של הטענות שלך.

מה אתה אומר ידידי‍ ‍ נשמה לא לריב
אז אני מבין שעדיף שלעולם לא תגיע לעמדת מנהיגות עם תשובות כאלה. איך תפתור סיכסוכים של שנים? בטח רק תגרום יותר נזקים. תעשה טובה אל תנסה לרוץ בפוליטיקה. אף פעם. אפילו מנהל בפורום לא הייתי נותן לך להיות.

מי שלא מחפש מה מציק לשני, לא ימצא שום דבר מלבד כלום.
לא מחפש לפתור שום דברadvfb

אומר לך שזה מציק לי ולעוד משתתפים

ואני אמשיך להגיד לך את אותם משפטים‍ ‍ נשמה לא לריב
ולכן נסיים כאן את הדיון העקר הזה שבו אני על האולימפוס ואתה בתהום רבה.

יום טוב כלפון לך.
תפסיק לשגע לנו תמוח, למה אנחנו אשמיםadvfb

במרחב האישי זה קשור אליך בלבד

במרחב הציבורי זה שייך לכולנו, בבקשה אל תפגע במרחב הציבורי של הפורום

אני מבין שאתה לא קולט מזה יום טוב‍ ‍ נשמה לא לריב
לא באלי לסיים, אני לא בוגרadvfb

מצטער מה שכתבת כאן אינו קריא‍ ‍ נשמה לא לריב
למה?advfb

כדי שתוכל לשאול משהו‍ ‍ נשמה לא לריב
וואלהadvfb

אני חייב להגיד לך שזה שיפלות והתקטננות נוראייםנחשון מהרחברון
עבר עריכה על ידי נחשון מהרחברון בתאריך י"ז בטבת תשפ"ב 20:21

אתה יודע שאתה מציק לכולם וזה לא מעניין אותך כי יש לך וויכוח עם 2 ניקים ו2 מנהלים כאן.

וכדי להיות צודק ומנצח בוויכוח (שממש לא מעניין אותי מי צודק או מה הוויכוח) אתה לוקח את כל הפורום כאן בני ערובה. מציק לכולם. לאנשים שלא עשו לך כלום. שלא דיברו איתך אף פעם, שתכל'ס לא אשמים גם לדעתך

אבל אתה ממשיך לשגע אותם כדי להיות צודק.

זה קטנוני. זה שפל. זה ילדותי.

כל זה רק כי המנהלים לא הסכימו לכתוב שמישהו הציק לך? תפסיק. בחיאת. 

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^אניוהואאחרונה
הייתי עושה עוד ^ אבל אין לי כח
לשלוח לך?ברוקולי

יש מרק שאתה אוהב 🤭
חרירה, רוצה?ברוקולי
עריו0י

קר לי. אבל אחרי שביקרתי בחומש השבוע, אני מרגיש ממש קטנוני...

עכשיו גם אוכל מרק.יו0י

היה קשה שלא אחרי שכל אחד הזכיר פה את יחסיו עם מרקיםחיוך

ערמבקש אמונה

מזגן עובד על 25 מעלות, נעים לי סך הכל חיוך גדול

תפתח חלון שלא יהיה לך מגרנהברוקולי
ערמישהו איתי
כמה קר?
לא כדאי לאפחד ללחוץ לי יד עכשיו..
אבל זה בעיקר ביד, שאר הגוף יותר סביר

ושתי תובנות לביטוי עצמי-
לסכם נושא זה ארוך יותר ממה שנדמה בהתחלה.
זה ממש מלאכת מחשבת.
כל פעם אני מעריך את זה לא נכון.
אבל זה כיף בסוף..

ולעשות משהו חוויתי עם מישהו זה מחבר, ויכול לעשות הרבה דברים טובים ששכל ודיבור לא יכולים..
עררואה אור
מקלחת חמה וביגוד טרמי
נפלא
ערהאיכה
עד כמה ששמתי לב, נגמר המרק.
אבל כשתבואי אלי, אני אכין מרק. למרות שמפחיד להתחרות בך.
אגב, מרקים השבוע טעמתי לראשונה מרק קובה סלק והופתעתי לגלות שהוא חמוץ.

לא קר לי.
במיטה עם שמיכה, פיג'מת קיץ וגרביים.
החלון סגור וזה מספיק לי כרגע.
איך ידעת?!קסם הקינמון

אחרי שעברתי על כמה שרשורים ולא מצאתי מזור לנפשי, הבנתי שאני לא אמצא מזור באינטרנט (כידוע - יש דרכים טובים יותר לנוח).

אז חשבתי לרגע מה באמת אני רוצה כרגע.

שהמטבח יסדר את עצמו.

מידי קר לי בשביל לעמוד או בשביל לשטוף כלים.

אז הסתכלתי מה השעה, ואמרתי לעצמי שצריך לנסח שאלה כלשהו על קור או שטיפת כלים ולשלוח ב"מי ער".

תודה על השאלה!

אז אני אחרי כוס של חלוה קנמון חם, וגם קצת התחממו לי הרגלים. אולי אני אלך לשטוף כלים.

תחמם מים ותשטוף עם מים חמיםמיונז
ער. ב"ה לא קר. יש בגדים חמים נוחים והפעלתי לראשונהחסדי הים
בחורף הזה את החימום המזגן.
ערכבר לא ישיבישער

קר לי בלב.

ומתסכל שאין לי מושג למה זה

ערהט'

עובדת

יש מרק במקפיא

ערהבת שמיא
חמים ונעים בבית
והזכרתם לי שאמא שלי הוציאה בערב מרק שהכינה בצהריים ושכחתי לחמם, קיצור תודה! אחלה מרק🥰
ערהחופשיה לנפשי
אני מתחת לשמיכה אז לא קר לי
אנימיונז
היה אחלה יום!!

האמת שעכשיו לא ככ קר לי ואפילו יצאתי לנשום קצת אוויר נקי
אבל מקודם קפאתי וכנראה מחר בבוקר גם אקפא כי אהיה בדרכים 😨
ממש פריזר מהלך..‍ ‍ נשמה לא לריב
דייטיםאבוד
בנות תעזרו לי, אני לא מבין אני לוחם משוחרר נראה באמת טוב, אבל בנות פוסלות אותי סתם, מה קטע?
הפורום הלא נכוןארץ השוקולד

יש פורום לנו שנועד לזה.

לגופו של עניין, יש מגוון סיבות להחליט שכן או לפסול, לא הייתי מניח שהמראה היה הסיבה.

מוזמן לשאול בפורום לקראת נישואין וזוגיותפשוט אני..אחרונה
עבר עריכה על ידי פשוט אני.. בתאריך א' בטבת תשפ"ו 22:03

ו...

בנות הן לא בנים, תחליף דיסקט 🤭

פלאפון חדש. באיזה מחיר כדאי? מה היתרון של דגם יקר?מתיעצת28

אממ... מניחה שזאת שאלה קצת מצחיקה וילדותית כי זה כמו לשאול למה יש רכב שעולה 50K ולמה פרארי עולה 300K..

ובכל זאת.. אני רוצה לקנות סמארטפון חדש אחרי 5 שנים..  מה היתרונות לקנות ב2000 ולא ב1000/1500 ש"ח? ואולי בכלל כדאי חד"פ להוציא 3000 ש"ח?

השאלה מה חשוב לךפשוט אני..

לדעתי, לאדם הממוצע טלפון ב-1,000 ש"ח (מהדור האחרון של שיאומי למשל) יכול לספק את כל הצרכים +++. 

אבל אם למשל חשוב לך מצלמה מעולה, כזאת שתאפשר לך לפתח את התמונות שצילמת בלי שיראו שזה צולם בטלפון (כלומר בלי פיקסולים, מריחות וטשטושים), אז המחיר כבר קופץ פי כמה...

נתונים נוספים שאם הם חשובים לך, יכולים להשפיע על המחיר: עמידות למים ואבק, בהירות מסך (לנוחות צפייה באור שמש), עמידות לנפילות, זיכרון RAM (ככל שגבוה יותר - הטלפון יוכל לשרוד יותר משימות גם בלי להאט ולהיתקע), קליטה של דור 5 (מאז שיש לי דור 5 - אני כבר לא מחפש WIFI באף מקום, כי האינטרנט שלי במכשיר יותר מהיר מרוב הרשתות הביתיות), אפשרות לסים וירטואלי (בשביל להתחבר לחברות סלולר בלחיצת כפתור בלי צורך בסים פיזי, כולל למשל אם רוצים חבילת גלישה בחו"ל כמעט בחינם), טעינה מהירה, סוללה חזקה...

מכשיר שמצטיין בכל מה שכתבתי עכשיו, כנראה יעלה לפחות 3,000 ש"ח. אבל מי שלא חייב את כל התכונות האלה, בהחלט יכול לקנות מכשיר פשוט יותר.

נקודה למחשבה: מכשיר פשוט של היום שעולה רק 1,000 ש"ח, הרבה יותר משוכלל ומתקדם ממכשיר דגל שעלה לפני 5 שנים 3,000 ש"ח.

מצטרף לנאמרנפשי תערוג

הכל תלוי מה תרצי לעשות עם זה

לאחרונה קולגה רכשה את הדגם האחרון של אייפון הכי טוב.

עלה 7000+

שאלתי אותה מה הצורך, היא הסבירה שהיא מצלמת הרבה סרטונים לפרסום העסק שלה והיא חייבת שזה יהיה הכי טוב שיש

לעומת זאת.

אצלי התכונה הכי חשובה במכשיר סלולרי זה אינפרא אדום. לצורך שליטה במזגנים במקום עבודתי. לכן חיפשתי דווקא את התכונה הזאת. 

את חייבת להגדיר לעצמך מה אופי השימוש שלך בוזיויק

כי זה יכול להיות כלי זניח שאת לא נוגעת בו כמעט וזה יכול להיות מרכז היום שלך ללימודים / עבודה וכאלה.

אם למשל את מצלמת ועורכת סרטונים זה גם שיקול ובגלל זה כדאי לחשוב עם עצמך מה הפונקציות שחשובות לך ומה התקציב.

כמו שכתבו כולםפצל"פ

זה תלוי למה את משתמשת...

וגם לכל חברה ודגם יש יתרונות וחסרונות

אני מציע לך אם את באמת פחות מבינה ומכירה את העולם הזה של מפרטים של פלאפונים וההבדלים ביניהם

אז פשוט תכתבי מה השימושים שאת עושה בפלאפון וכמה מהם במקביל

אם בא לך אז יכולה גם לומר איזה מכשיר יש לך עכשיו ומה את מרוצה ולא מרוצה ממנו ככה יהיה מקום להשוואה וידעו לתת לך יותר מדויק

אם יש לך גם חברה של פלאפונים שאת רוצה רק מהם אז תכתבי

מה הצורך?משהאחרונה

מכשירי ביניים (1500+) מספיקים לדעתי לרוב השימושים. אני עצמי מסתפק במכשיר ביניים שקניתי בפסח של 2021 ועבר מאז קצת שדרוגי תוכנה קצת יותר מורכבם (כן, בניתי לו רום !). הוא אחלה ומשרת אותי יפה לבינתיים.

חברים - אלו שצופים מדי פעם בסרטים\סדרותשפיכת לב

כמה הייתם מוכנים לשלם עבור שעת וידאו, עבור מעבר על כל התוכן וסינון המקומות שבהם יש בעיה של צניעות (נניח שניתן לבחור מידה - עירום, בגדי ים, או גם מקרים גבוליים יותר כמו שמלות לא צנועות וכד') חותך ומסדר את הקובץ הסופי לצפייה?  אני מדבר פר שעה (נניח לסרט שאורכו שעה וחצי: אני מוכן לשלם 2 שח).

לא הבנתי מה השאלהבנות בזות לי

אתה שואל כמה היינו מוכנים לשלם בכדי שיצנזרו לנו סרטים? אם גוי היה עושה את זה.. הייתי משלם הרבה.

בטח לא 2 שקל..

בעיתונות הכתובה פתרו את הבעיה בצורה יותר חכמהפ.א.

במקום לצנזר ולשפר את בעיות הצניעות בעיתונות החילונית, יש עיתונות המותאמת לציבור הדתי.  

נראה לי מוזר לצרוך תוכן ומדיה עם בעיות צניעות גם אם יש מי שיחתוך וידביק וינקה את מה שמפריע. 

אם זה חותך לגמרי את החלקים הבעייתיים..בנות בזות לי

ולא רק מצנזר בקטע של להסתיר, אז אולי יש בעיה אחרת של עצם הסרט והתוכן שלו. זה כבר דבר אחר..

לא הבנתי כלוםכְּקֶדֶם
ומרגיש לי לא מתאים בכלל 
אם הייתי צופה, הייתי משלם אלף שקל לכלחסדי הים
דקה, אבל הכסף זה גם סיבה לא לצפות.

יש גם בעיה של אלו שצופים כדי לסנן, אבל אולי אתה מתכוון אם איזה אלגוריתם.

הבהרה חשובהשפיכת לב

מדובר כמובן על סרטים או סדרות שבגדול הן 'נקיות', אבל לפעמים יש פתאום כמה שניות של בעיה.

הסינון מתבצע ע"י AI ולא ע"י שום אדם יהודי וכד'.
השאלה הייתה האם מבחינתכם הייתם משקיעים סך מסוים שעבור כל סרט או פרק שאתם צופים - תוכלו לשים אותו בתוכנה שתעבור על כולו ותחתוך את המקומות הבעיתיים.

אם זה נקיהרמוניה

גם מבחינה רעיונית אז כן

אבל הרבה פעמים סרטים אפילו בלי קשר לחוסר צניעות לא תואמים את הלך הרוח של יהודי.

נ.ב

המטרה של סרטים היא לא לשרוף את הזמן או להוות ריגוש אלא ללמד דרך חוויה

כי זה גם ככה מחנך מהדלת האחורית... אז צריך לראות שזה עונה גם על זה 

וזה מסובך, לכן הפיתרון הוא כמו שכתב @פ.א. 

הייתי קוראת לזה נקודות למחשבה/ מסר, אבל לימוד?נפש חיה.
חינוך בעיניי הוא לא דרך סרטים ודומיהם
למה?הרמוניה

סרט זו חוויה חזקה ולכן זה כלי שאפשר לרתום אותו לקדושה את לא חושבת?

אנשים הולכים לסרטים, להצגות, כדי להתענג, להתנתקפ.א.

לשעתיים מטרדות היום יום, מלחצים ודאגות.

הולכים לקולנוע או צופים בבית בסרט, יוצאים להצגה,  כדי להכנס לזמן קצר לעולם אחר.  ההפוגה הזו מעניקה למוח "מנוחה" מרעשי הרקע של המציאות.

לפעמים אנחנו נהנים אפילו מסרטים שגורמים לנו לפחד או לבכות. זה קורה כי המוח שלנו יודע שזה "רק סרט" 🙃

מי מחפש לקבל שעת חינוך בצפייה בסרט?

לשם כך יש שיעורים ולימודים.

אני חשבתי על סיבה אחרתנפש חיה.

סרט הרבה מחצין דברים ומציג אותם בדו מימד ולפעמים תלת מימד חזותי

יש נושאים יפים וחשובים שמעבירים אותם בסרט,

עדיין הדיבור ןהעומק שבשיח או לימוד אמיתי מתוך ספר, נותן מימד אחר שא"א להעביר בצורה שטחית וצבעונית

נראלי שמסר או תוכן אמיתי או רעיון זה דבר שצריך עיבוד או שיח עמוק, לא דרך רדודה

שתעביר אותו

או תתיימר לחנך איתו  

..הרמוניה

בסרט יש יתרון שאין בלימוד מספר וכן להיפך.

זה כמו סיפור רק בצורה משודרגת וחיה יותר. בעיניי אין רע בלשלב... כל עוד הסרט חיובי.

ולאו דווקא בתור שעת לימוד, גם בשביל העשרה.

..הרמוניה

בין אם תרצה ובין אם לא הסרט מעביר מסרים, ובצורה הכי חזקה שיש... שאגב המטרה שאתה מתאר לענ"ד לא אידאלית בכלל. זה לברוח מהמציאות. אבל אם כבר, אז לפחות שיהיה משהו יחסית מועיל ולא מזיק. (מסייגת שאין בעיה בעיניי שיציאה לסרט תהיה שעת בילוי מדי פעם, אבל שוב שזה יהיה סרט חיובי)

מנסה להבין אותך - למה את מתכוונת לברוח מהמציאות?פ.א.

בניגוד למדיום ויזואלי שבו הכל מוגש לנו "מוכן", הקריאה דורשת מאיתנו להיות שותפים ליצירה. כששוקעים בספר טוב ומעניין, אנחנו בונים בדמיון שלנו את הדמויות, את תיאור המקומות, המוח שלנו הוא זה שמפיק את הסרט מהמילים הכתובות. וממש נכנסים למציאות המתרחשת בספר, ומתנתקים זמנית מהמציאות סביבי בזמן שאני שקוע בספר.  

וכשעוצרים באמצע קריאת ספר וחוזרים אליו כעבור יום/יומיים, שוב צריך להכנס למציאות המדומיינת של העלילה. 

התכוונתי לגבי המטרה של הצפיה.הרמוניה

סרט יכול למלא בהשראה, להעשיר וללמד כמו ספר, אבל אם המטרה היא להסיח את הדעת מהמציאות אז משהו במציאות לא תקין. אלו שתי מטרות שונות. לא קוראים או צופים רק בשביל להפעיל את הרגש ולכבות את השכל... מסכים?

המטרה היא הנאה נטו, בילוי חברתי נעיםפ.א.
הולכים לסרט, להצגה בתיאטרון , להופעה של אומן מוכשר, כדי להינות. כדי לגוון את השגרה של עבודה, בית, נסיעות. אנחנו מחפשים רגש. בין אם זה לצחוק מכל הלב, להתרגש עד דמעות, או פשוט להתפעל מיצירה טובה.

וככה גם מספר טוב.

נראה לי מרחיק לכת להגדיר יציאה לסרט שנהנים ממנו, ובעקבות כך התנתקות לשעה/שעתיים, כבריחה מן המציאות. 

אין בעיה עם בילוי מדי פעםהרמוניה

כי המטרה מוגדרת, כמו שמכניסים מנוחה בלו"ז אבל זה לא מה שהיה נשמע שאמרת. חוץ מזה גם בילויים צריכים להיות כשרים, ותאמין לי שאין בזה אמצע בד"כ... או שזה חיובי וממלא, או שזה מוריד.

חזרתי לקרוא עכשיו את התגובה מאתמולפ.א.

אכן אפשר היה להבין ממני משהו אחר ממה שהתכוונתי

אז אני בא להדגיש שאני מדבר על יציאה לבילוי מידי פעם כדי להינות מהפנאי ולא כדי לברוח ממציאות חיים, מצרות ובעיות. 

אוקייהרמוניהאחרונה
לא ברור לי איך זה יעבודברגוע
אתה תוריד את הסרט בצורה לא חוקית ואז תצנזר אותו בעזרת התוכנה שלך? אתה הרי לא יכול לצנזר את הסרטים/סדרות כשהם באתר המקורי שלהם (רימון אולי כן יכולים).
המקום שלכם בעולםזיויק

הוא קיים בכלל? הוא ברור לכם?

יהיה ברור אי פעם?

איך אחרים רואים את המקום שלכם?

זה למעשה תפקיד? שליחות? כישרון?

רק מי שהבין את השאלה שיענה. תודה 🙂

אולי הבנתי, אז-הרמוניה

אין לי "מקום" בעולם... אני כאן כל רגע שה' מחליט שאהיה כאן, כל רגע מחדש. 

שליחה, כל מה שיש לי זה מה', ממה שהוא נותן לי משתדלת לתת.

אחרים רואים את מה שאני באמת מכוונת. כשאני מצליחה באמת לכוון ולהיות בתודעה של מה שכתבתי לפני- אנשים רואים את זה, זה ממש כאילו "שם ה' נקרא עליך ויראו ממך". יראת כבוד כזו.

אבל לא תמיד אני ככה, וכשאני פועלת ממניעים אגואיסטים זה ניכר.

זה לא יוצר פיזור? לא עדיף מיקוד? יש דבר כזה בכלל?זיויק
תלוי אולי בסוג האנשים? איך הקב"ה עובד עם היצורים שברא?
לא, כיהרמוניה

אין לנו תפקיד אחד בעולם חוץ מלעשות את רצון ה' ולהתקרב אליו.

וזה כן בא ביחד עם מודעות עצמית, לראות מה הכלים שה' שם לך.

אם זה יכולת לשמח אנשים, אם זה לימוד שאתה צריך להפיץ... מבינים את זה לפי מה שקורה איתך, אתה יודע במה אתה טוב, ועדיין כל פעם ה' שם אותך בסיטואציה אחרת, כל רגע בפני עצמו. 

יכול להיות שאתה אדם תוסס ואתה יודע איך להשתמש בזה לטוב אבל עכשיו ה' רוצה אותך בפקק ולראות איך אתה מגיב ואם תתעצבן. זה מלא דברים. המגמה היא אחת.

בלבלתזיויק
כי אישרת שבאופן כללי יש מיקוד בתכונה, גם אם יש יוצא מן הכלל.
התכונה היא לא המיקוד בעינייהרמוניה

היא הדרך, לא המטרה. 

מי שמתקבע על התכונה שבעיניו היא התפקיד שלו עלול לחטוא לעיקר.

הטלת כאן פצצהזיויק

כי תמיד חשבתי שכישרון ויעוד קשורים זה לזה.

תוכלי לבאר את כוונתך?

אין לי כוחהרמוניה
בעיהזיויק
😆
היעוד שליoo

ברור לי מאד

לעשות טוב לעצמי ולאחרים

ללמוד ולהשתפר מיום ליום

אני לא מוטרדת ממה אנשים אחרים חושבים על התפקיד שלי

את התפקיד שלי רק אני קובעת ושאחרים יתעסקו בתפקידים שלהם

זה לא יעוד של כל אחד?זיויק
חשבתי יותר בכיוון של משהו ממוקד: לדוגמא חסד, רפואה, שליחות ציבורית, יצירה, חינוך, ביטחון, קדושה וכאלה
זה יכול להיותoo

יעוד של כל מי שרוצה בזה

לא רואה צורך לתחום את תפקידי לתחום מסוים 

לגמרי הבנתי את השאלה. עונה:די שרוט

בסוף, זה תלוי במינון של כמה אתה צורך. כי אם תגזים אתה בסוף תמצא את עצמך בחמש לפנות בוקר מתעורר ליד פח זבל עם גרביים שהם לא שלך.

ככה זה בחיים. צריך לקבל אותם כמו שהם. כל ניסיון להתכחש להם נועד לכישלון. כי מה הם החיים אם לא צבר אירועים שמפריעים לנו לישון?

מתברר עם הזמן-יש כיוון אבל רק ה' יודעהרשפון הנודדאחרונה
לשבור הרגלים קבועיםזיויק

יוצא לכם? קל? קשה? יש טיפים?

כמו כן היה לי הרגל טוב שנטשתי ורוצה לחזור אליו.

איך שוברים את הכבדות שחוסמת ביני לבינו?

ההובי של חייoo

לשנות הרגלים רעים

ליצור הרגלים טובים

כשהבנתי את הקונספט של ההרגל זה הפך קל

ממליצה על ספר כוחו של הרגל

הוא מסביר את הרעיון של

טריגר- פעולה- תגמול

איך להיפטר/ ליצור הרגל

אמיתי? זה קל לך?זיויק
אחפש את הספר
לשנותoo

או ליצור הרגל זה תהליך מתמשך

הרבה אנשים אוהבים תוצאות של כאן ועכשיו

לא אוהבים תהליכים

וזה גורם לקושי בהשגת דברים

אני כן אוהבת תהליכים

מסוגלת לראות את התוצאה העתידית ולחכות בסבלנות

לרוב גם נהנת מהדרך

לכן בעיניי זה לא קשה

אחרים בטח יקראו לזה קשה עד בלתי ישים

נשמע נדיר ממשזיויק
זה באמת קשה מאד מאד, מתאים לאנשים ספציפייםנפש חיה.
חדמשזיויק
עם זאת זה מאתגר תסכימי איתי
כןנפש חיה.אחרונה
לאט לאטנפש חיה.

ממליצה לקרא קצת טורים של הרב יצחק פנגר

ללכת בצעדים קטנים 

ולחלק את החזון הגדול למטרות קטנות ברות ביצוע

תהיי ספציפית?זיויק
וזה עזר?
אשתדלנפש חיה.

לפני כמה שבועות בעלון הידברות הרב פנגר רשם טורים בנושא שינוי התנהגות

ופירט איך לעשות את זה צעד צעד

זה עלונים לפני חודש- חודש וחצי ככה.

לגבי הצעדים הקטנים-

נגיד שאתה רוצה לרוץ מרתון שזאת המטרה הגדולה, אז

קודם אפשר כצעד ראשון להגביר מוטיבציה ובמקביל להוריד את המושג המופשט (רוצה לרוץ מרתון)

לפס מעשי (שינויים קטנים - לשים את הנעליים ליד הדלת, אפילו בלי לנעול, בשלב מאוחר יותר לקבוע זמן לריצה)

כשהייתה לי מטרה גדולה

השיטה של צעדים קטנים עזרו לי להגיע אליה....

היום אני מתמודדת עם דברים שאותה טכניקה בהחלט תשמש אותי

רק צריך לרצות

ולעשות משהו קטן בכיוון. 

תודההזיויק
מתחילים לאט לאטנפשי תערוג

ומוסיפים כמה שיכולים

לאמיצים בלבדזיויק
אתם מחזיקים פה פצלשים? [אני לא]
מי שאמיץoo

לא מפחד לדבר בשם עצמו

וכנראה לא פותח פצלש

לפעמים לשאלות נקודתיות...הרמוניה
בדיוק חשבתי על זהזיויק
נשקול🙂
לא! עיניי יתהלך במישרים והייתי כשוכב בלב 'ים'.חסדי הים
איזו מן שאלה זאת?כְּקֶדֶם
#גם_פצלשים_בני_אדם@

כן. במקום אנונימי בפורומים שאיןיעל מהדרום
אני בעצמי😅פצל"פ

אבל היום אני כבר רק מפה כמעט

ולא כ"כ משתמש במקורי

כנ"ל חחפצלשי"ת
לא הבנתי את התגובהפצלשי"ת
שהשאלה הקפיצה את אלה שזה השם שלהםזיויק
בעוד אני כיוונתי לכלל משתמשי הפורום. קפיש?
לאנפש חיה.

היה לי כינוי בלי הנקודה ושכחתי את הסיסמא אליו

לפני הרבה שנים

יש לי פצלש בחיים האמיתיים.די שרוט
הבעיה שהוא תמיד מנצח בויכוחים.
מאחורי כל אישה עומד גבר שלא יודע מה קרה הפעםדי שרוט
בערךמבולבלת מאדדדד
יש לי כמה שפתחתי כל פעם לשאלה ספציפית. אבל הם לא פעילים (ואני לא זוכרת את השמות שלהם בכלל😂
לאארץ השוקולד

מלבד אחד כמו מבולבלת, לא זוכר מה הפצלש

אה הא! תמיד ידעתי שאתה פצלש של מבולבלתדי שרוט
ארץ השוקולד

אוי, עלית עלינו🙈

@מבולבלת מאדדדד , באיזה ניק נשתמש?

אופס🫢מבולבלת מאדדדד
אני חושבת שנעבור להשתמש רק בפצלש השלישי שלנו, @די שרוט
רעיון טוב💪ארץ השוקולד
נקווה שלא יזהו
בניגוד למה שחושבים אין לי הרבה..בנות רבות עלי

אומנם פתחתי הרבה בעבר אבל ברשמי אני קופץ מידי פעם לבנות מרכלות עלי אבל לא יותר מכך.

אני אפילו לא מכוון את זה.. אני פשוט מתחבר ומה שיוצא לי בהתחברות אני מתחבר.. חחח

מעניין ממה זה נובעזיויק
האם פצלש בניקים נובע מפיצלוש בנפש? 🫢
זהו?זיויק
לאבחור עצוב
אבל משום מה האתר מדי פעם מקפיץ לי הודעה "האם יש לך פיצול אישיות?" 
זה קורה כשאתה מנסה לכתוב לעצמך בשיחה אישיתיעל מהדרום
כל פעם שנכנסתי לשיחה אישית זה כתב ליבחור עצוב
כדי להיכנס לשיחה אישיתoo

צריך ללחוץ על שיחות אישיות בתפריט הצד ולא בתוך הכרטיס האישי

אכן זה מבלבל

תודהבחור עצוב
בינתיים נעלמו לי כל השיחות האישיות. 
כנראה המשוחח השניoo

העביר להסטוריה

אם לוחצים על 'הסטוריה' רואים את כל השיחות הסגורות

לא נוראבחור עצובאחרונה
זה לא באמת חשוב 
כתיבה ברשתות חברתיות: מה אתם אומרים עלחסדי הים

הכלל לא לכתוב למישהו ברשתות החברתיות אלא אם כן הייתי אומר לו את זה בפנים או שדווקא המרחב נותן לבן-אדם אפשרות להביע את דעתו באמת מה שהוא לא יכל לעשות בפנים של הבן-אדם?

איזה צד עדיף.

תמיד עדיף לבחור באופציה הראשונה.בנות מרכלות עלי

זה מונע מהמצב להדרדר למקומות לא נעימים.

הבעיה שזה מונע יצירתיות וכנות.חסדי היםאחרונה

יש צד טוב שאפשר להתבטא ככה, כשאתה ממש לא מול השני.

השיקול שלך מאוד רציני, וזה יכול למנוע הרבה דברים לא נעימים.

קשה להכריע.

ברור לי, צריך להיזהר מאוד במה שכותבים, אבל אולי לא יותר מדי.

חכמת ההמונים: קרה לכם שכעסו עליכם ולא רצו להסביר?זיויק
נגיד והשדר הוא "תבין לבד" כשזה באמת לא לגמרי מובן, או שמורגש שיש כאן משהו מעבר. מה עשיתם?
בטח, קרה ליפצלשי"ת

אבל לצערי מהצד השני, כעסתי על מישהו ולא רציתי להסביר...

כשמישהו מכעיס אותי כל כך ואח"כ עוד שואל למה אני כועסת, זה עוד יותר מרגיז ומתסכל וגומר את הסבלנות. כאילו... אתה עושה דבר כל כך מציק ולא ברור לך על מה אני כועסת?? זה מעלה את התחושה שמדובר בהיתממות ולא באמת ברצון כנה להבין למה כעסתי..

אני חושבת שהפתרון במצב כזה הוא פשוט להתרחק ממי שכועס עליך, אם אתה חשוב לו, כשהוא ירגע הוא יפנה אליך בעצמו...

מעניין ללמוד מהמקרה שלךזיויק

ומה עשית כשזה קרה לך? פשוט חיכית?

לא חשבתי על האופציה הזו למרות שחז"ל אמרו "אל תרצה את חברך בשעת כעסו".. כי שם בסוף מדובר בחברך שבסוף ישקף לך את המצב.

לדעתי גם אם זה חבר וגם אם לאפצלשי"ת
אם רואים שאי אפשר לדבר- עדיף תמיד לקחת צעד אחורה.
זה ברור... במצב שאין ברירהזיויק
מה שניסיתי להבין פה מכם זה אם יש ברירה כדי לא להשאר בפער עצוב כזה 🫥
זה קורה ל100% מהגברים הנשואיםדי שרוט

אני לא בטוח שנכון לקבוע כזאת עובדה מבלי לבדוקנפשי תערוג

יכול להיות שיש 0.000000000000000000001% שזה לא קיים אצלם

מה שחשבתי גםארץ השוקולדאחרונה

אולי יעניין אותך