ואם לא אז באיזו התיישבות נידחת
אולי בחומש?
זאת תהיה הרפתקה
אגב, אחות של חברה שלי (הייתה..)גרה שם
עם 3 ילדים שהגדול מבינייהם נראלי בן 4
ואם לא אז באיזו התיישבות נידחת
אולי בחומש?
זאת תהיה הרפתקה
אגב, אחות של חברה שלי (הייתה..)גרה שם
עם 3 ילדים שהגדול מבינייהם נראלי בן 4
והעובדה שאני עדיין לא התחתנתי
אולי אצליח לשכנע את בעלי לעתיד לגור בעתיקה ועוד יותר טוב יהיה אם הוא יהיה משולהב על זה ג"כ![]()
(ועוד כמה ניקים חמודים, אבל נראלי תגלי את זה כשכבר תגורי שם...)
חלום שלי גם. לגור ברובע המוסלמי.
ואני מקווה שעד שאני אתחתן הוא יהיה הרובע המוסלמי על שם המוסלמים שגרו בו עד המהפכה.
ואם לא אז אני אגור סתם ברובע המוסלמי על שם תושביו הנוראיים.
תיוג נצרך:
@פרח תלוש
תכירי. עוד שכנה שלנו.
בימאית דמיונותפשוט אני באמצע להכין עוגה ונגמר לי...
בכל מקרה, עוגת קצפת ותותים יכולה להיות מצוינת![]()
בהרבה מקומות מסוכן,
גם בפריפריה,
בעיר בלילה,
בת"א...
אני מכירה די הרבה שגרים שם וב"ה הם חיים ובריאים ואא"לט רובם המוחלט מעולם לא נכח בפיגוע
שלום וברכה, הסיכון בהליכה ביו"ש או בירושלים הוא הרבה יותר נמוך מחציית כביש בת"א. לפי נתוני השוואה שעשה הבנק העולמי- ניו יורק יותר מסוכנת לגור מיו"ש. כך גם פריז ולונדון. הסיבה שאנשים חושבים הפוך, היא בגלל שכל פיגוע שמתרחש ביו"ש מקבל כותרות וכולם יודעים. כך גם כל עץ שנחתך אם בכלל נחתך. וכל אירוע זניח מקבל במה בינלאומית. אבל באמת אין מקום יותר בטוח מאשר ביו"ש, ותוחלת החיים ביו"ש היא מהגבוהות, כנראה הגבוהה בעולם או בין הגבוהות ביותר.
זה לא פלא איך המקום שיש בו הכי הרבה חיים נחשב הכי הרבה מסוכן?
אבל דברים כאלה קורים.
בכל מקרה, אני חושב שמי שביו"ש, נמצאים בתפקיד מאוד גדול של כיבוש הארץ וירושת הארץ שא-לוהים הבטיח לאבות הקדושים. לא כל אחד זוכה לזה. מי שגר שם, זוכים לעבוד את ה' בצורה הכי נכונה והכי אמיתית שציוותה התורה, ועבודת ה' שלהם היא בעצם החיים במקום שלהם, בכל רגע מי שגר שם עובד ה' בצורה הכי גדולה שיש.
בימאית דמיונותאחרונה
יו0יכל מי שרוצה להיות חלק מתהליך הגאולה רק צריך להתכופף ולהרים מהרצפה (לאוקמי שכינתא מעפרא).
יש לנו כמו חול הזדמנויות להיות שותפים.
שנזכה!
רק שתדעי, שתמיד לבנות את הקומה הבאה זה קשה יותר מאשר להשתתף בתנועה קיימת. (גבעות יציבות אל מול חומש-שאנור-גנים-כדים). קשה פיזית ומנטלית, ויותר מזה- הרבה פעמים את מרגישה שאין לך באמת גב, שאת נלחמת לבד מול כל העולם, הממשלה נגדך, והמון מהעם נגדך, וחלק מהציבור שלך ממש מסתייגים, וחלק יכלו להראות יותר אכפתיות,- אז אולי בעצם כדאי להרפות?
שתזכי להיות תמיד מהבונים ומפורצי הדרך!
אח"כ אם זוכרים אותך 
אולי בהודעה הנעוצה של נוג"ה יש משו על סרטים
הייתי איתה ביחד
ל המשוגע היחידיפי מאה....
אבל כן, מערכון נחמד .....
זה בדיקה אם הקישור של אמצע הסרטון עובד...
תפתחי את הסרטון הראשון בתוך ההודעה.
מעניין אם זה עובד
מעניין אם זה יעבוד

ישקפיץחייב דחוף.