הוא ממשיך במצב? הוא הולך לגירושין?
ואם יש הקלטות? בואי תלמדי לחיים... מכחישים הכל.
אני, גם אם יראו לי תמונה שלי איתך, אני אגיד שזה פוטושופ. בחיים אני לא אודה.
יש לי דרך מאוד פשוטה להעלים את העדות הזאת מכל הכיוונים. את יכולה לספר שהוא איים עלייך, שהוא פה, שהוא שם. זה לא יהיה נקי.
אם הוא הולך על גירושין על קטע כזה, והוא מבקש לאסור אותך, זה כתם לכל החיים. אני מציע לך שלא תגידי שהיה פה 6 שנים. תגידי שבהמלך 6 שנים זה היה רק כמה פעמים. תגידי שאת לא מוכנה לדבר על זה, שזה מת. גם אני לא מדבר על זה עם אשתי, אני מכחיש וזהו.
אם זה מתפרסם, אני יורה בעצמי, זה ברור.
עד כאן ציטוטים מתוך ההקלטה.
עכשיו אכניס בסוגריים את הפירוש הסביר, הפירוש שגם הרב שמואל אליהו וכל בית הדין שלו אימץ בנוגע להקלטה הזאת.
תגיד לי אם יש כאן משהו שאפשר בכלל להבין אחרת, בלי שזה יסתור חלק אחר מההקלטה:
הוא ממשיך במצב? הוא הולך לגירושין?
(בעלך ממשיך לרצות להתגרש ממך?)
ואם יש הקלטות? בואי תלמדי לחיים... מכחישים הכל.
(יש עדות או הקלטה לכך שהיינו ביחד, אבל עדיין אפשר להכחיש)
אני, גם אם יראו לי תמונה שלי איתך, אני אגיד שזה פוטושופ. בחיים אני לא אודה.
(אני הייתי איתך במצבים אינטימיים, אבל אפילו אם מישהו צילם את זה אני אכחיש)
יש לי דרך מאוד פשוטה להעלים את העדות הזאת מכל הכיוונים. את יכולה לספר שהוא איים עלייך, שהוא פה, שהוא שם. זה לא יהיה נקי.
(כדאי לך לשקר בעדות בבית דין, לספר שהוא אלים כלפייך וכו', כך אולי לא יאמינו לו כשהוא יספר שאת בגדת בו)
אם הוא הולך על גירושין על קטע כזה, והוא מבקש לאסור אותך, זה כתם לכל החיים.
(אם הוא יספר לבית הדין שאת בגדת בו, ואת תהיי אסורה עליו, זה כתם שיהיה לך לכל החיים)
אני מציע לך שלא תגידי שהיה פה 6 שנים. תגידי שבהמלך 6 שנים זה היה רק כמה פעמים.
(תשקרי לבית הדין, אל תספרי שבמשך 6 שנים היינו בקשר, תספרי שהיה פה ושם פעמים ספורות)
תגידי שאת לא מוכנה לדבר על זה, שזה מת. גם אני לא מדבר על זה עם אשתי, אני מכחיש וזהו.
(תשקרי כמו שאני משקר לאשתי)
אם זה מתפרסם, אני יורה בעצמי, זה ברור.
(תיזהרי, אם את תספרי את האמת ובגללך כולם יידעו שאני הייתי עם אשה נשואה, המוות שלי יהיה על המצפון שלך).