קראתי בשרשור על הפגיעות המיניות וכל הפרשייה האחרונה מדי הרבה תגובות של גועל ועוד על התגובות של הרחוב החרדי על כל הענין.
בתור חרדית הארד קור, בוגרת הטרדה מינית לצערי הרב ומישהי שלא מכירה מקרוב בכלל בכלל את המגזר הדתל הייתי קצת בשוק לראות עד כמה התקשורת בין המגזרים מנותקת, כי פספסתן פה נקודה חשובה בטירוף
אין לכן מושג איזה שינוי מטורף ואיזה כאפה חטף המגזר החרדי השבוע, הפער בין דיבורים ברחוב לבין מה שכתוב בעיתון זה פשוט שמיים וארץ ואין בכלל קשר, וכל מי שחרדי מבין את זה מצוין,
אני מנסה קצת להסביר מה אני מרגישה ואני לא מצליחה להתנסח מספיק טוב כדי להסביר,
מה שאני מנסה לומר זה שאין צורך לרוץ להסתכל באתרים החרדים ואז להזדעזע שכתוב שם "נלקח בחטף" וכל השטויות האלו כי וואלה אף אחד לא באמת חושב ככה, זה פשוט שונה מאצליכם הכל "מכובס" בתקשורת שלנו
כשלמדתי בסמינר לימדו אותנו מוגנות ולא היתה השתקה בכלל והיה יועצת לדבר איתה וגם ככה אחיות שלי בבית ספר זה בכלל לא כזה שחור כמו שאתן עושות את זה והיה שיח פתוח אצלינו בין הבנות.
כאילו, התקשורת וההודעות שמוציאים אליה בכלל לא משקפים את הרחוב
בקיצור
אני לא יודעת עד הסוף מה אני רוצה להגיד כי אני מדי מבולבלת אני רק מנסה קצת לדובב את המגזר המפחיד הזה שמאד טטב לי לגדול בו ולגדל בו את ילדי היקרים וזה הכל
פשוט היה לי קשה לראות את כל האשמות שמוטחות בו מניקיות שאני ממש מרגישה חברה שלהן זה הכל🤦♀️

מדברים