זה די הציל אותי מלהניק כל שעה, זה מרווח מעט ומאוד טוב לו (פרט לקצת יציאות קשות מדי פעם).
מקבל כרגע -
ארוחה אחת רסק של עוף, בטטה, דלעת, קישוא, גזר, עדשים כתומות עם שמן זית.
ארוחה שניה רסק של תפוח, אגס, בננה, עם שקדיה או חמאת בוטנים טבעית או טחינה, וקצת דייסת קורנפלור.
ככה כבר כמה שבועות.
רעיונות למאכלים נוספים תואמי גיל שמתאימים כארוחה מרוסקת?
איך הייתן מתקדמות מכאן?
איך מתחילים לתת אוכל לא טחון כשהתינוק לא יושב בעצמו? אילו מאכילים טובים לזה?
זה מוקדם לתת נניח את הרך של הלחם להחזיק?
אני מכירה את ההמלצה לטחון פחות, או במזלג, אבל לא ממש מסתדר לי. הוא מצפה לקבל טחון ואני לא אוהבת שהחתיכות מפתיעות אותו. זה אחרת מאם נתתי פשוט חתיכה מעוכה של גזר והוא מזהה את זה כמוצק...
עצות?
במיוחד לתינוקות אכלנים מוקדמים


וזה ככה מלא פעמים בערב שאנחנו הולכים לישון מאוחר יותר ממה שתיכננו כי שנינו עייפים אחרי היום אז רק נחים קצת עם המחשב ואז מגלים שכל הערב נגמר וכבר נהיה מאוחר ממש...