לפני כשנתיים כתבתי את ההודעה הראשונה שלי בפורום.
בזמן שכתבתי אותה, חשבתי שהיא גם תהיה האחרונה.
בכלל לא חשבתי להצטרף לפורום, פשוט בעקבות חיפוש כלשהו בגוגל הגעתי לשרשור מסוים, והצטערתי על זה שלא ראיתי אותו בזמן ולכן אני לא יכול להגיב ולעזור מהניסיון שלי.
אמרתי לעצמי שאני אכתוב הודעה אחת בלבד, ובה אני אכתוב שיש לי ידע בנושא כך שמי שירצה - יוכל לפנות אלי.
אחרי אותה ההודעה קיבלתי הרבה שאלות (גם על גבי הפורום וגם בפרטי), ולאט לאט הבנתי שאולי אני אשכרה יכול לעזור לאנשים שלא מכירים אותי, בכל מיני רבדים בחיים. כשהתחלתי לקרוא עוד ועוד הודעות בפורום הנכבד, ראיתי שהניסיון שלי יכול לעזור גם בנושאים אחרים לגמרי מזה שעליו רציתי לדבר. בהמשך גיליתי שאני יכול גם בעצמי להיעזר בחברי הפורום המדהימים, וברוך ה' נשאבתי והתמכרתי 
לא דמיינתי באותו היום שאני אכתוב כאן כ"כ הרבה על המסע המטלטל שעברתי, שאחשוף רבדים נוספים בסרט שהוא חיי
.
לא חשבתי שבמשך שנה אתווכח עם אנשים על התועלת שבחיסונים ועל חוסר התועלת שבויטמין סי ליפוזומלי
.
לא חלמתי שמאות אלפי שקלים, לפחות, יושקעו בבורסה בעקבות הנגשת מידע פיננסי לאנשים שלא הכירו את העולם הזה
.
לא תיארתי שעשרות אנשים, להט"בים ובני זוג של להט"בים, מורים או חברים שפתאום התלמיד/החבר סיפר להם, ירצו לדבר אתי![]()
לא שיערתי שאנשים שאיני מכיר יכולים כ"כ לעזור לי ברגעים הקשים, עם מילים טובות וחמכות ובעיקר הרבה תמיכה
.
לא פיללתי שאצטרך למצוא כ"כ הרבה פעלים דומים בשביל להתחיל משפטים חדשים בלי לחזור על עצמי
.
מפה לשם, כבר שנתיים שהפורום הזה הוא סוג של עוד בית בשבילי...
מזל טוב ושנזכה לשנים רבות! אוהב את כולכם (וכשאני אומר את זה, זה גם יכול להיות באמת)!

)