או גרוע מזה אפילו בעיה משפטית.
תכננתי לא לספר לתמת שילדתי, וככה אוכל להאריך את חופשת הלידה בחודשיים בלי לשלם מחיר מלא למעון של הגדולה.
והתקשרתי אליהם כי לא הבנתי משהו בסטטוס הבקשה שלי.
ואחרי שאני אשכרה מחכה על הקו שעה (לא מגזימה)
הפקידה שם החליטה להגדיל ראש ואחרי שתיחקרה אותי כדי לאמת אותי, פתאום שאלה אם היתה לי עוד לידה אחרי הזאת שבמעון ומרוב הלם אמרתי שכן, אז היא המשיכה לשאול מה התאריך ומילמלתי לפני כמה ימים ומיד הבנתי את הבעיה וניסיתי למקד אותה לשאלה שלשמה התקשרתי....
אבל היא, לא ירדה ממני, ושאלה מתי, והתעקשה שאגיד לה מתי ילדתי כדי להכניס למערכת. לא הסכמתי לשתף איתה פעולה וניסיתי באלגנטיות להחזיר אותה שוב ושוב לטפסים שכבר שלחתי והאם חסר לי משהו וכו...
ואז היא התעצבנה התחילה להגיד לי השיחה מוקלטת את יודעת, את צריכה להגיד לי מתי ילדת כדי שתביאי לנו טפסים כשתחזרי לעבודה וחזרה על זה כמה פעמים.
ואז נהייתי יותר אסרטיבית ואמרתי לה שאין לי בעיה שזה מוקלט ושאני מכירה את הנהלים ושברגע שאכניס למעון אז אביא כל מה שצריך ושתיצמד למה שביקשתי ממנה ולא מעבר... והכרחתי אותה לחזור לטפסים שהבאתי ולנושא שלשמו התכנסנו....
ושןב היא חזרה על זה שזה מוקלט ובסוף ענתה לי על השאלה באי נחמדות מופגנת.
ועכשיו אכלתי את עצמי על זה!!!! כי כל כך רציתי להשאר עם הילדה בבית עוד חודשיים.... כולה עוד חודשיים!!
אבל במושגים של מחיר מלא לתמת זה המון המון המון כסף..... ומה אני אמורה לעשות עכשיו?
היא אשכרה תבדוק עכשיו אם ילדתי ותדווח על זה לתמת?
זה בעיה אם אני לא מדווחת?
והכי גרוע
בעלי בכלל חשב שאין צורך להתקשר ושבטח בהמשך תסתדר הבעיה שבגללה התקשרתי
אבל בסוף אני זאת שאחראית על הטופסולוגיה הזאת ולכן לא הקשבתי לו והתקשרתי
והוא היה לידי בשיחה
ושמע הכל
והתחיל לומר לי
למה אמרת לה על הלידה? למה לא אמרת פשוט לא?
וכו
ואני כל כך התעצבנתי עליו
צעקתי כמו שבחיים לא צעקתי עליו
כי אם יש משהו שאני שונאת זה לזרוע מלח על הפצעים.... אני לא צריכה אותו כדי להבין שעשיתי טעות ואני מצפה ממנו שיתמוך וינסה לעזור לי בברוך הזה במקום להאשים.....
ובקיצור
פשוט ממש רבנו.
ואני עצובה
וגם לא יודעת מה אני אמורה לעשות עכשיו עם התמת.
אוף אוף.
(בבקשה אל תצאו עליו. יש לי מספיק מזה כרגע, ולא צריכה לשמוע עוד)

)