עבר עריכה על ידי אמא לאוצר❤ בתאריך ט' בשבט תשפ"ב 22:55
1. בת כמה חמותך? נראה לי הכי צעירה פה...41
2. איזו תכונה טובה את אוהבת בחמותך? היא ממש כנה. לטוב ולרע🤦♀️
ויש לה נחת כזאת מיוחדת....כאילו הכל טוב תמיד...גם כשלא.. ואני בנאדם ממש לחוץ כזה. אז מאד מעריכה את זה...והלוואי שאלמד מזה קצת ואכניס קצת רוגע אמיתי לחיים שלי...
3. מה הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך עם חמותך? וואי התחלתי לכתוב פדיחה מזעזעת שהיה לי איתה לפני החתונה.. היא התפדחה כ"כ 🙈 אבל אז בעלי אומר לי, את יודעת, יש סיכוי שהיא בפורום...פעם היא הייתה ממש פעילה...וזה פדיחה שלא קרתה לאף אחד אחר בעולם אז היא תזהה...
אמאלהההה מזל שלא כתבתי..תצחקו בלי לדעת על מה🤭
ופתאום הוא הכניס אותי ללחצים..אמא לרגע לא חשבתי שיש סיכוי שהיא בפורום!!🤦♀️😶🤔 אולי אני אפסיק לכתוב פה...אני מתה אם היא פה וקוראת ומזהה אותי!!🙈🙈🙈🙈מתההה
4. יש מנהג/ הרגל טוב שראית אצל חמותך ואת מאמצת/ רוצה לאמץ? הבית שלהם תמיד תמיד תמיד פתוח בשבילנו. אבל באמת! יצא לנו להגיע אליהם ליום כיפור בהתראה של איזה 3 שעות. כי החלטנו שגדול עלינו להיות בבית.. אז אמנם זה בגלל שהיא ממש לא משקיעה בבישולים/באירוח, אז זה באמת לא דורש איזה ארגון מיוחד מראש. נגיד אצל ההורים שלי אמא שלי שיא המשקיעה והכל, אבל בתכלס לא נעים ליפול עליהם תמיד...כי לא נעים לה אם יהיה פחות מושקע וכו...
אז הלוואי שאני גם אהיה אמא משקיעה והכל אבל באמת הלוואי שהילדים שלי ירגישו ככה בנוח להגיע תמיד תמיד! זה מדהים בעיני. זה אפילו לא לא נעים...כאילו שואלים אותם ביום שישי בצהריים אם יש מצב לבוא כי בא לנו/ כי קרה איזה משו הם כזה- ברור מה בשאלה אתם בכלל לא צריכים לשאול...בואו, מחכים לכם, איזה כיף לנו...קיצור ממש מהמם.
5. מה המתנה הכי הזויה שקיבלת/ שהילדים שלך קיבלו מחמותך? אממ היא אפפעם לא נותנת לנו מתנות🤷♂️ הבת שלי בת שבעה חודשים ועוד לא קיבלה ממנה כלום..
חוץ מהבגד שסיפרתי עליו פה בתגובה אחרת🤣 מעתיקה פה..
קיבלנו בגד שאבא שלה לבש!! סבבה? סבא רבא של הבת שלי🙄מתפורר🤦♂️🤦♂️🤦♂️ והיא עוד בקשה תמונה..אז לא הייתה לי ברירה....
שמתי לבת שלי מעל גופיה ורגליות, צילמתי והורדתי ישר, והעפתי את הגופיה והרגליות לכביסה..אוי זה פשוט היה קורע שהיא ציפתה שאשתמש בזה כבגד מהמיניין🤭😬🤣
בכללי היא מביאה לי לפעמים שקיות של דברים משומשים- עכשיו עקרונית אני ממש לא מהאלה שאכפת להם ואני ממש משתמשת גם ביד שניייה. אבל היא מביאה לי דברים במצב נורא🤦♂️ ובלי קשר יש לה טעם מזעזע בבגדי תינוקות.. גם כשהדברים האלו היו חדשים לא יודעת אם הייתי מלבישה🤷♂️😅
6. תייגי שלוש ניקיות שאת רוצה שיענו
@מק"ר @לפניו ברננה! @אם_שמחה_הללויה7. אם יש לך להוסיף עוד הגיגים בנושא זה המקום-
שתמיד חשבתי שזה סתם שטויות הסיפורי חמות-כלה והיה לי ברור שממש אסתדר עם חמותי..
ולצערי הרב מורכב לנו ממש!
וזה מבאס אותי בטירוף כי אני ככ ככ משתדלת! ומרגישה שמצידה יש אפס השתדלות, אם לא הפוך...היא באמת בנאדם קשה.. פעם אחותה(דודה של בעלי) אמרה לי כזה, אני מקווה שאת לא חושבת שהקשר שלכן קשה בגללך, את יודעת שלכולם קשה איתה, נכון? זה לא את, זה היא..🙄😬😬😬
וואי איך התפדחתי בשבילה..שככה אחותה באה ואומרת לכלה שלה...היה לי ממש לא נעים. אגב, זה לא היה בתגובה לשום דבר שאמרתי..סתם דיברנו פעם..