אם לא ראוי אפשר למחוק כמובן
ב"ה זוג טרי, נשואים כמה חודשים ובתחילת הריון.
עד לפני מעט זמן היתה המון תשוקה וחשק, יצא שהיינו יחד יחסית הרבה פעמים בשבוע (נראה לי, לא יודעת מה ה'נורמה')
העניין הוא עכשיו שבהריון אין לי חשק בכלל בכלל.
אני עייפה, יש לי בחילות וצרבות, וגם אם אין לי את התסמינים- ממש אין לי חשק או מצב רוח רומנטי כלשהוא.
הסברתי לבעלי אבל אני יודעת שקשה לו מאוד, ןמרגיש לי שיש לפעמים מתח כזה.. יהיה או לא יהיה?
ואני לא סובלת את הרגעים האלו, מנסה להתחמק, לא יכולה לחשוב על זה בכלל
ובינינו.. אני מוצפת עכשיו בכל מיני ריחות ומשום מה גם הריח של בעלי התחיל ממש להציק לי. ברמה שקשה לי ממש לנשק בשפתיים.. את זה לא סיפרתי לו כי הוא ייפגע מאוד, אבל ברור לי שקשה לו שאני מתחקמת ממגע אינטימי.
לפני כמה זמן התחבקנו ואז הוא כיבה את האור והבנתי לאן זה הולך אז אמרתי לו שלא מתאים לי עכשיו, ושאני רוצה להשאר רק בחיבוק. הוא כל כך התבאס שהוא קם ללכת ואני ממש נפגעתי. הוא שם לב ושאל מה קורה אז אמרתי לו שזה לא חייב להיות או הכל או כלום. הוא אמר את צודקת אבל קשה לי מאוד להיות בתפר הזה..
חשבתי על זה אח''כ והייתי ממש בהתלבטות האם לזרום למרות שממש ממש לא בא לי או האם להיות קשובה לגוף שלי..
בסוף היינו יחד וזה לא היה לי נעים.. סתם כי לא היה לי חשק בכלל ורק רציתי לישון
ובבוקר חשבתי על זה הרבה. הרגשתי שעשיתי את זה כדי להשקיט את המצפון. לסמן וי על השבוע שיהיה בו לפחות פעם אחת.
ורציתי גם לשאול מה האיזון לדעתכן? כמה לפעול לפי הצרכים שלי ושל הגוף שלי שממש לא רוצה כרגע, וכמה להיות קשובה לבעלי היקר שבאמת משתוקק כל כך?
תודה לתגובות❤️

)