ואומנם מי שקורא את הפתיח יכול מייד לחשוב שבמצבי הנתון אני בא להצהיר שאני משחק בכלל משחק ואולי מתלונן על החוקים אבל לא כך הדבר.
ההבדל בין דמקה לשחמט הוא לא רק בצורת חיילי המשחק אלא באופן התנהלותו...
בדמקה הכל זורם ואילו בשחמט כל צעד מונע ממליון אסטרטגיות כאלה ואחרות שלמי שלא מכיר את חוקיי המשחק וצופה מהצד יתכן וחוש הסבלנות והציפייה יעלמו במהירות רבה.
היום היה הדיון הראשון שלי בבית הדין.
וואו עדים שמיים כמה חיכיתי ליום הזה (שלושה חודשים של ציפייה ממושכת שהרגישו לי לא פחות מתשעה ירחיי לידה).
ואומנם, כבר אתמול בערב התבשרתי במייל שעוד דיין אחד יגרע מההרכב שנקבע לנו לצורך הדיונים בבית המשפט ורק דיין אחד בלבד יוכל לקבל אותנו בתאריך שנקבע אבל בגלל שלא יהיו שלושה דיינים אלא רק אחד בלבד לא יתקבלו החלטות גורליות לכאן או לכאן...
הזוי שבעידן שנת 2022 גם אם דיין נחשף לחולה מאומת או שהוא חולה בעצמו לא נמצא פתרון טכנולוגי של שיחת זום בבית המשפט או דיין מחליף כמו במאות מקצועות אחרים.
את תוצאות בדיקת ה pcr לא קיבלתי בשעות הבוקר המאוחרות ונאלצתי בלית ברירה ללכת גם לבדיקת אנטיגן מוסדית מהירה לצורך העניין...
כבר שקיבלה את פניי עורכת הדין שלי היה לה מבט של "אמרתי לך" והיא מיהרה להגיש לי מעטפה שמעידה על תביעה חדשה שהוגשה נגדי מטעמה של הפרודה.
"אני עדיין לא מצליחה לפתוח את המסמכים אבל אני משוכנעת שבהמשך היום עוד נדע במה דברים אמורים.
יש תביעה חדשה שמכילה דוח חוקר ואני חושבת שאני כבר יודעת מהנסיון שלי מול עורכת הדין השנייה במה דברים אמורים..."
בחיי שלרגע הרמתי גבה וניסיתי לשאול לפשר החשאיות המוזרה האופפת את הנושא אבל היא מיהרה להוסיף ולשאול - "אני יכולה להיות רגועה שלא עשיתה שטויות בכל התקופה הזו או שיש משהו שתשמח לשתף אותי ???"
שאלתי מייד כמו מה למשל???
"בגידות? עבודה מהצד? " היא קרצה לי בחצי מבט זדוני
משוגעת- כמעט שהורדת לי את הלב אמרתי וכבר התחלתי להיות אולי פחות נעים...
קשה לי לחשוב על בגידות מהמקום שממנו אני מגיע.
אבא שלי בגד באמא שלי אחרי 22 שנות נישואים ולקח להם לא פחות מ 7 שנים לריב על כל מיני דברים ממש ממש אבל ממש ממש מכוערים.
אם יש משהו שהבטחתי לעצמי כל השנים האלה זה שאני יעשה הכל רק כדיי לא להגיע לידיי נסיון דומה לנקודה שבה אבי טעה ונפל.
נשבעתי לעצמי שעליי אף אחד לא יוכל להגיד את המשפט הקלישאתי "התפוח לא נופל רחוק מהעץ" או איך שחבר וותיק שלי היה אומר "הזבל לא מתפזר רחוק מהפח" - בכל זאת הוא היה עובד תברואה.
ואכן, מייד כשניכנסנו לבית הדין ניגשה עורכת הדין של פרודתי לשלי והגישה לה מעטפה גדולה מאוד ומסרה לה עם המון הנאה את המעטפה.
עורכת הדין שלי התגובה מהרה להגיד לה שיש דרך להגיש מקובלת יותר להגיש מסמכים או בקשות לדיון בבית המשפט ושזו הפעם הראשונה שהיא מקבלת כתב תביעה מידיי עורכת הדין בכבודה ובעצמה.
אני לא אחפור לכם את כל השתלשלות העניינים המייגעת אבל אכן פרודתי שכרה חוקר פרטי למעקב צמוד של חודש ימים.
הממצאים של החוקר היו פשוט מצחיקים מאוד אבל גם עצובים מאוד - תלוי בזווית של האור
מאהבת תהיו בטוחים שאין (לצערי - כי זה בטוח היה מקל עליי את כל המשא הנפשי שאני גורר איתי כבר מעל לשלושה חודשים).
מה שכן יש זה תמונה שבה לכאורה אני מבצע "עבודה" פרטית ועל סמך זה טוענת הפרודה באמצעות באה כוחה שאני מרוויח לא פחות מעשרת אלפים שקלים נוספים בכל חודש מלבד עשרת האלפים שאני מרוויח לכאורה בתלוש השכר.
לכל מי ששואל את עצמו מה בדיוק מצחיק ואם כבר מה עצוב כאן בסיפור אז עכשיו מגיעים לחלק האומנותי....
מה שמצחיק הוא שאם באמת הייתי מקבל שכר יומי בגובה של שכר חודשי מה הטעם לעבוד חודש שלם כשכיר ולא להיות עצמאי ???? מה שגם אם היו באמת מתעדים אותי 24/7 מן הראוי שבטענה חמורה כזו של עבודה שאיננה מדווחת יש לצלם תיעוד של תשלום אם כן...
מה שממש עצוב בסיפור הזה הוא שהחוקר הפרטי נשכר עוד טרם פרץ הסיכסוך בנינו ואני מתועד מעמיס על הרכב סכך לסוכה דבר שממש קומם אותי כי אין דרך לתאר את העניין במילים אבל אם זו לא בגידה אינני יודע אם כן מה זו בגידה ???
הדיין בבית הדין מיהר לשאול אם אני יודע מה החשיבות של תהליך גרושין ושאל "אם אליהו הנביא בא ואומר לך שזו האישה הכי טובה בשבילך האם עדיין תרצה להתגרש ?"
הוא אומנם שיעשע אותי שהוא ככה נכנס לנעליים של אליהו הנביא ועוד כאדם מאמין.
אמרתי מייד בהכי ספונטניות שלא הפרודה היא הבעיה אם כי האמא שלה שמנסה בכל דרך להכתיב לי את החיים.
ושכאן אינני יכול עוד לשאת את 2 הנשים בכתובה אחת חוקית במדינת ישראל.
לשמחתי הדיין קיבל את טענותיי שלהיות אבא לילדים 2 פעמים בשבוע ללא שבתות וללא חגים וללא לינה זה לא בדיוק אבא...
אולי חוג קרמיקה או ריקודים סלוניים למתקדמים אבל אבא זה לא!
וברגע שהוא הוסיף לי את הסדריי הראיה לשבתות הפרודה הסכימה באופן הזוי לשלום בית....
אתם קולטים ????????
בשלוש מקרים של נסיונות גישור היא חתמה ויתור ואמרה שאין לה על מה לדון ושהכל יתנהל מול עורכיי הדין ופתאום היא מוכנה לנסות שלום בית...
מוזר ותמוהה ומעלה בי מליון שאלות שספק מי יוכל לענות עליהם....
כמו למשל מה היא באמת זוממת עכשיו כי עורכת הדין שלה מתגאה שהיא לא עורכת דין רגילה אלא "אסטרטגית"...
עכשיו לא מעניין אותי כבר מה היה או מה יהיה...
עכשיו מעניין אותי איך אוכל להפתיע את האוצרות שלי בשבת הקרובה הבאה עלינו לטובה.
עדים שמיים איך ציפיתי ליום הזה שבו אוכל לצחצח להם שיניים ולהשכיב אותם לישון עם סיפור שאני ממציא להם בכל פעם מחדש...
לחבק אותם כשהם עוצמים את העיניים הקטנות ועוטפים אותי עם הזרועות הקטנות שלהם "ורבים" מי יתפרס על יותר אבא...
כבר לא מעניין אותי שאני גר במרכז וכבר שלושה ימים שאני נוסע לנתניה לנסיון עבודה כשכל כיוון נסיעה לוקח כשעה...
כבר לא מעניין אותי שבמהלך הנסיעה האחרונה התחמם המנוע כמה פעמים ונאלצתי לעצור בצד לחכות שיתקרר ולהוסיף מיים לרדיאטור...
כבר לא מעניין אותי שכשכבר הגעתי הביתה גיליתי שהלך המנוע ברכב ושספק איך אוכל להתמיד בנסיעה לעבודה באוטובוסים למרחק הזה...
מה שעניין אותי זה שאוכל סוף סוף לעטוף את הגוזלים שלי בשמיכות החדשות והבתולות שלהם ושסוף סוף מעט מריח הגוף שלהם יספג בשמיכות וכך אוכל להריח אותם גם בימים שאני לא זוכה לראות אותם.
מה שעניין אותי זה שסוף סוף הם יוכלו לחוש את אבא ולראות שלא עזבתי ולא נטשתי אותם וברחתי הלאה כמו שבוודאי סיפרו להם כל מיני דברים שרק הבורא יודע מה הם....
רק המחשבה האלוהית לחבק אותם ולעטוף אותם "כרחם אב על בנים" היא זו שלא יוצאת לי מהראש וגם בשעה זו אינני מצליח להרדם מהצפייה כשמחר עוד צפוייה לי נסיעה לנתניה בתחבורה ציבורית שעתיים לכל כיוון!!!!!
ככה זה שאתה משחק דמקה - עם מישהו שמשחק שחמט...

ה׳ מנהל תעולם ולא היא!
- נשואים טריים