מניק אחר כי כמה מכירות אותי כאן.
לפני שבועיים הבת שלי חזרה עם טיטול מלאאאא **** ואדומה נורא באיזור.
אני לא מהאימהות שמתלוננות על כל דבר ומשתדלת כמה שפחות לבקש אבל זה ממש העלה את עצביי והתקשרתי למנהלת המעון לבקש שישימו לה משחה לפחות ושיחתלו יותר כי היא נורא רגישה. המנהלת התנצלה מאוד וכמובן אמרה שתדאג שזה לא יעבור בשקט ותדבר עם המטפלות. ממש ביקשתי שלא תכעס עליהן ורק תסביר שאצל הילדה הזאת צריך יותר החתלות.
התקשרה אלי הבוקר וממש "הענישה" אותי ואמרה שכבר שבועיים היא חושבת על הסיפור שהיה והבוקר ניגשה אליה המטפלת והראתה לה את הטיטול שהגיעה הילדה איתו בבוקר ולדעתן זה טיטול מהלילה ובנוסף כבר מספר פעמים היא מגיעה עם טיטול מהלילה וגם לא הייתה לה משחה והייתי צריכהה (ופה הרימה את הקול קצת) לתת לה משחה מילד אחר, את שומעת?
אני המומה! וכועסת! אמרתי לה שאני זאת שמארגנת אותה בבוקר והיא ממש לא מגיעה עם טיטול מהלילה והחלפתי לה הבוקר במקרה פעמיים כי ברח לה מהטיטול. מההלם לא ידעתי מה לומר יותר רק אני ממש פגועה. היא נתנה לי הרגשה מזעזעת כאילו היא מהרווחה ובאה לבקר אותי על אימהותי בהקצנה שקרית ומטורפת!

(אני הולכת עם הקטנה שלי עכשיו לקלינאית פרטית אחרי שבקופה אמרו לי שרק בעוד שנה יתפנה תור, ושהם לא ייתנו החזרים... יכול להיות שבגיל אחר כן היו נותנים החזרים, כבר לא זוכרת, אבל מניחה שבמקרה שהקופה סוברת שלא צריך לטפל - הם לא ייתנו החזרים..ץ)