של העובר 2.330 בשבוע 36.
הרופאה אמרה לי שהוא קטן וללכת לעוד הערכה, שאלתי אותה מתי? אמרה בהקדם.
היא ממש מיהרה ואני לא יודעת למה היא שלחה אותי לעוד הערכה אבל לא הסתדר אצל הטכנאית, נסעתי לקופ''ח אחרת והטכנאית הלכה משם בלי להודיע למזכירות. ובקופ''ח אחרת אמרו לי להתקשר רק ברביעי ואז ידעו אם הטכנאית יוצאת מבידוד.
אז לא הסתדר בנתיים לעשות עוד הערכה וגם לא יודעת מתי יסתדר. אני עם צירים מוקדמים כבר הרבה זמן, הלילה בקושי ישנתי בגלל שהתעוררתי מצירים כואבים... כל הזמן התפללתי שאלד לפני התאריך אבל לא מוקדם מידי כי כבר קשה לי ממש!! אבל עכשיו אני בלחץ שהעובר קטן ומעדיפה שיגדל עוד ולא ייצא עדיין.
הרופאה מהממת אבל ממש יצאתי ממנה לא רגועה היום (היה אמור להיות לי תור טלפוני, התקשרתי בבוקר לברר אם אוכל להגיע פיזית והמזכירה אמרה לי להגיע, היה לי ברור שהיא מעדכנת את הרופאה... כנראה שלא. אני נוסעת אליה מרחוק, אחרנו ב5 דקות. והמזכירה אמרה שהרופאה תחזור עוד 10 דק' (בסיום התור..) חיכינו, ואז שמתי לב שהיו לי 2 שיחות שלא נענו מהמרפאה ואמרתי למזכירה שאני מתנצלת לא שמתי לב! וכשהרופאה הגיעה (היא היתה בחדר אחות) היא העירה לנו על זה כמה פעמים שהיא ממש מבקשת להגיע בזמן והיתה תחושה ממש ממש לא נעימה
)
והיה לי ממש קשה היום! בכיתי ממש כשהגענו הביתה סוף סוף
משתדלת להתחזק באמונה בה' ובאמונת חכמים.
ב''ה כבר קיבלנו מזמן ברכה מצדיק שאמר שהעובר בריא (בעלי ביקש כי היו עוד כמה דברים מעניינים במהלך ההריון...)
עכשיו כבר קצת נרגעתי, בכל אופן סיפורים מעודדים והרגעות יתקבלו בברכה!!
סליחה שכתבתי מבולגן, כל פעם הוספתי עוד משהו..
תודה על המקום הזה!