מה הבעיה? שההורים של בעלי ובעיקר אמא שלו ממש נפגעה מזה! למה אחרי לידה אני צריכה להיות עם מצפון ורגשות אשם שבעצם לקחתי בחירה פה על הגוף שלי ואם לעדכן או לא מה קורה איתו בזמן אמת?? אני מבינה שזו נכדה וזה מרגש והיא גם בירשה שנעדכן ישר שנוסעים אבל לא יכולתי. הייתי חייבת את השקט הזה והוא עשה לי טוב. אבל עכשיו מרגישה שהיא ממש פגועה והיא גם אומרת גל הזמן למה לא אמרנו ולא מבינה כשאומרים לה שרצינו לעכל ולהיות ביחד ברגע הזה.
אני זו שסחבתי תשעה חודשים כל רגע ורגע למה זה כל כך מובן מאליו שאחליט לשתף ברגע כזה אינטימי, רגיש, מפחיד, מטלטל ומה לא? למה אי אפשר לקבל את זה שמעדכנים אחרי? יש אנשים לא מספרים לפני שניגשים לטסט כי זה מלחיץ אותם אז לידה על אחת כמה וכמה!
אמא שלי הבינה וכיבדה ויודעת שאני צריכה את השקט לפעמים ברגעים כאלה אבל חמותי... לא מבינה שעם כל הכבוד זה לא רגע שלה יש פה אישה יולדת. ונכון שזו הנכדה שלה אבל זו הבת שלי ואני חוויתי את כל ההריון הזה.. אחרי הלידה הקודמת היא הייתה ממש שתלטנית על התינוק והייתי חלשה מכל הבחינות כדי לעמוד על שלי.. ועד שסוף סוף החלטתי לעשות משהו באמת בשבילי היא עושה רגשי ומצפון..
עזרו לי להרגיש בסדר עם כל הדבר הזה ולא לתת לה להשפיע עליי בטח לא עכשיו אחרי לידה שלא חסר לי במה להתעסק (ושמישהו יגיד לה שלבוא פעם בשבוע לבקר זה בסדר ולא צריך כל יומיים או בכלל לא צריך להיפגע שלא מזמינים ישר.. בלידה הקודמת היא ממש לא אהבה את זה שהיא רואה את התינוק פעם בשבוע ודאגה לזרוק לי הערות ורמזים ולעשות מצפון טוב מאוד וזה גרם להרבה מתחים עם בעלי שניסה לרצות אותה ולענות לה על הציפיות.. סתם פרקתי עוד אבל בגדול תעזרו לי לראות את הדברים ממקום שזה לגיטימי ונורמלי ומותר לי לעדכן אחרי וזה בסדר שעשינו את זה! אני באמת יודעת שזה בסדר רק צריכה חיזוקים..