כ"ד שבט 01:55
כמה רעיונות
1) כתר-
בפרשה שלנו עם ישראל אמרו "נעשה ונשמע" ולכן המלאכים קשרו להם כתרים.
2) ארבעה אבות נזיקין- לחלק את העוגה ל4-
ולצייר שור, בור,כבשה,אש ( השור הבור המבעה והמבעיר)
3) עוגה בצורת מכונית
וללמוד יחד על 4 השומרים
(אנחנו בדיוק שיחקנו היום עם מכונית משחק ובובות פליימוביל - שומר חינם/שומר שכר/שואל /שוכר)
1) כתר-
בפרשה שלנו עם ישראל אמרו "נעשה ונשמע" ולכן המלאכים קשרו להם כתרים.
2) ארבעה אבות נזיקין- לחלק את העוגה ל4-
ולצייר שור, בור,כבשה,אש ( השור הבור המבעה והמבעיר)
3) עוגה בצורת מכונית
וללמוד יחד על 4 השומרים
(אנחנו בדיוק שיחקנו היום עם מכונית משחק ובובות פליימוביל - שומר חינם/שומר שכר/שואל /שוכר)
כ"ד שבט 08:17
אם כי בינתיים העלו לך פה רעיונות ממש יפים!
כ"ד שבט 08:41
סליחה שאני לא מגיבה לכל אחת.
אבל תמשיכו לכתוב...
מבטיחה לשתף בתמונה!
תודה!
כ"ד שבט 10:35
זה יותר קשה לבחור במה להתמקד😅
הייתי מתמקדת בשמיטה, בגלל הרלוונטיות לשנה שלנו.
אפשר עוגה בצורת המספר 7
אפשר עוגת שדה שומר שמיטה-צד אחד של העוגה עושים שדה (צהוב, ירוק, מה שבא)- אפשר עם צנתר לזילוף דשא, או עם שקית זילוף שעושים בה כמה חורים עם קיסם ואז יוצא הרבה "שיערות" כמו של דשא או של שדה חיטה. שלט- כאן שומרים שמיטה.
בצד השני בית מדרש- כסאות ושולחנות מופלים או ביסקוויטים. והחקלאים (בובות, אגב, נראה לי שזה הזמן להתחיל לקנות בובות פליימוביל. הן סופר שימושיות בעוגות😅) אפשר לשים לפניהם ספרי לימוד (מניירות).
אפשר גם רק עוגת שדה או עץ כמו שהציעו. ולכתוב את איסורי השמיטה (אפשר בשלטים, או להציג בעזרת בובות משחק).
הייתי מתמקדת בשמיטה, בגלל הרלוונטיות לשנה שלנו.
אפשר עוגה בצורת המספר 7
אפשר עוגת שדה שומר שמיטה-צד אחד של העוגה עושים שדה (צהוב, ירוק, מה שבא)- אפשר עם צנתר לזילוף דשא, או עם שקית זילוף שעושים בה כמה חורים עם קיסם ואז יוצא הרבה "שיערות" כמו של דשא או של שדה חיטה. שלט- כאן שומרים שמיטה.
בצד השני בית מדרש- כסאות ושולחנות מופלים או ביסקוויטים. והחקלאים (בובות, אגב, נראה לי שזה הזמן להתחיל לקנות בובות פליימוביל. הן סופר שימושיות בעוגות😅) אפשר לשים לפניהם ספרי לימוד (מניירות).
אפשר גם רק עוגת שדה או עץ כמו שהציעו. ולכתוב את איסורי השמיטה (אפשר בשלטים, או להציג בעזרת בובות משחק).
כ"ד שבט 13:39
ולגמרי לקנות פליימוביל, הבובות שלי גדולות...
נסתדר עם מה שיש בינתיים...
תודה!