עבר עריכה על ידי סוסה אדומה בתאריך כ"ה בשבט תשפ"ב 21:31
שהכתיב לך ערכים מסויימים, ואת מצפה שהגבר שלך יעמוד בערכים האלה, אחרת את מגדירה אותו כלא ג'נטלמן, וממילא, אם הגברים בבית שלך היו ג'נטלמנים, אז הוא לא גבר.
קודם כל תהי מודעת לזה שיש לך תפיסת עולם שגבר חייב להיות ג'נטלמן. (אחרת הוא לא גברי בעינייך, יורד לך ממנו וכו') כמובן שזה בסדר גמור,
אבל זה משהו בפני עצמו שאת צריכה להתבונן בו - ולהבין שזה שלך.
הוא לעומת זאת, בא מעולם ערכים שונה משלך, ויש בעיניו למשל ערכים נשיים בעיניו שאולי את לא עומדת בהם, האם זה הופך אותך ללא נשית?
לא.
אולי זה הופך אותך ללא מספיק נשית בעיניו.
למה אני אומרת את זה?
כי כבר עשינו את הבחירות שלנו,
התחתנו.
כדאי שבמקום שנתמרמר על זה שהאישה שלי "לא נשית" בעולם המושגים שלי,
שאבין שאני יכול להרחיב את עולם המושגים שלי, ואם יש לי משהו שמפריע לי ספציפית, א. זה יפריע לי הרבה פחות, כי זה כבר לא הופך את אישתי ללא נשית בעיניי, או במקרה שלך את אישך ללא גברי בעינייך, אלא אני רק צריך לבקש ממנה בצורה חיננית את אותו עניין ספציפי.
ברגע שתעבדי על תפיסת העולם שלך,
תצליחי לבקש ממנו יפה "מאמי אתה יכול להרים את זה בבקשה? כבד לי

"
הוא ירים, ועם הזמן הוא ילמד מה כבד לך ומה פחות.
העיקר שאת לא תעשי דברים שלא מכבדים אותך כאישה, וגם שלא תריבי איתו על זה, גם בשביל השלום בית ;) וגם כי בסוף אני מניחה שזה לא הופך אותך לנשית ומושכת בעיניו כשאת דורשת שיראה אותך כאישה. פשוט תהי.
במקום להרים משהו כבד בעצמך ולהתעצבן, תחליטי שזה לא מתאים לך ואל תרימי.
אם הוא לא ירים, תבקשי ממנו יפה, ואם לא יסכים, תעזרי במישהו אחר אם מתאים לך. העיקר תכבדי את הגוף שלך ואת עצמך כפי שנראה לך.
הכעס שלנו הוא ברובו על עצמנו.
אנחנו מצפים שמישהו יתן לנו את מה שאנחנו לא נותנים לעצמנו, אבל זה לעולם לא יהיה ככה.
ברגע שתתני לעצמך כבוד כאישה, הגבר שלך יתן לך את הכבוד הזה ובאהבה.
גם אם זה יהיה בדרך שלו.
קבלי את הג'נטלמניות היחודית שלו,
ותלמדי אותו להיות גם ג'נטלמן בעינייך, באהבה.

אבל בעיקר בעיקר תזכרי, מה שלא תתני לעצמך, הוא לעולם לא יתן לך.
תאהבי, תעריכי ותכבדי את עצמך.
ותעשי רק מה שבכוחות שלך, כמו שהיית מצפה שאף אדם שאת אוהבת לא יעשה מעבר לכוחותיו.
כתבתי קצת מבולגן, מקווה שהמסר הובן...