אחרי הלידה הקודמת ניסיתי סרזט וזה היה איזה חודשיים של דימומים בלתי פוסקים ומבאסים. אז עברתי להתקן מונה ליזה והדימום היה ממש בקטנה והבנתי ממכון פועה שההתקנה לא אוסרת. מושלם.
הפעם צעדתי בשמחה ובששון הישר להתקין מונה ליזה, יומיים אחרי הטבילה של אחרי לידה... ויש לי דימום הרבה יותר חזק ומסתבר שיש מצב שכן נאסרים אחרי התקן לא הורמונלי רק שלא ידעתי את זה☹ בכלל לא הייתי הולכת להתקין כל כך מהר אם הייתי יודעת ואני מתבאסת ברמות.
הכנסתי ביום רביעי וביום שישי צלצלתי למכון פועה והרגשתי שאני קצת... לא נעים לומר... מבלפת נתונים לרב. הוא ניסה להבין את הכמות. אז הוא שאל אם אני משתמשת בתחתונית או פד? אז השתמשתי במגני תחתון באמת אבל וואלה....הייתי צריכה פשוט לעבור לפד במקום להחליף תחתוניות. ניראלי סתם לא רציתי כדי לעבוד על עצמי שאני לא נאסרת.
הוא אמר לחכות לראות אם עד יום ראשון הדימום מתמעט. אבל אני בכל זאת מרגישה צורך לשאול שוב על מה שהיה כי לא דייקתי בפרטים.
אוף מכירות את זה שיש מצפון שאולי לא נתתן פרטים מדוייקים לפוסק שלכן? אני תמיד ממש מנסה לענות בהכי מדויק. אבל אני כל כך כל כךךךךך לא מוכנה נפשית להיאסר שוב כזה מהר!!
בכללי אני ממש מתבאסת שאין לנו רב ספציפי. הייתי מביאה לרב של השכונה אבל הוא לעיתים קרובות אמר שהוא לא מספיק מבין ואמר לשאול את מכון פועה... אז עברתי קבוע לשאול אותם. בקטעים כאלה אני ממש מבינה למה פשוט צריך רב אחד.
אני עדיין בהלם שיש מצב להיאסר כשזה בוודאות פצע. עד שחשבתי שמצאתי את המניעה הכי טובה לי...
במקביל אני מנסה לקחת הכל בפרופורציות. להגיד תודה לה' שזכיתי ללדת, להביא תינוקת לעולם, שהצלחתי להיטהר הפעם מהר יותר (פעם קודמת זה היה כמעט 3 חודשים והפעם 7 שבועות) ושגם אם ככל הנראה הרב יפסוק לי שאני אסורה מחר, שאטבול עוד שבועיים שוב בע"ה וזהו.
אבל זה כל כך קשה כי זה בא בהפתעה ולא ציפיתי לטוויסט הזה יומיים אחרי טבילה.
מישהי חוותה קטע כזה עם התקן לא הורמונאלי? זה יכול להיות דימום ארוך ממש כמו שמספרים שקורה לפעמים עם הורמונלי?
וואי יצאתי מאזה מפוזרת בכל מה שכתבתי... סורי🙈
מסכנים. רפואה שלמה והחלמה מהירה!!!