תמיד ידעתי שיהיה לי סטארט אפ רציני, היום בלילה עליתי על משהו, המצאת המיליונים שתעזור לי לקנות בית על נמל יפו ורכב אוטונומי טוב (סתם בגלל שאני מתקמצנת על דלק, אבל תכל'ס אם יהיו לי מליונים למה שיפריע לי הדלק?), א קיצר, היום בלילה נשארתי ערה (מסיבות השמורות במערכת) וניהלתי מצוד אחר אוכל, וכמו כל ציידת מדופלמת אני יודעת ש'צייד טוב מתחיל במעקב מעולה', אז עשיתי את עצמי ישנה בסלון וחיכיתי שיבואו כולם, זה התחיל בקטנה, אחותי הקטנה, בת 7, סתם לקחה מלפפון לפני השינה, זה עוד נסלח אז הבלגתי, שתיתי כוס קפה, וחיכיתי בדריכות במחבואי, כמעט נרדמתי, ואז הגיע אחי הגדול, לא ראיתי מה הוא עשה, רק שמעתי אותו, כנראה היה לו מאאאד טעים... אחרי שהוא חזר לישון פתחתי את המקרר והזדעזעתי כל הקוטג' והלחמניות (היו 2, תרגיעו, בחורי ישיבות לא עד כדי כך חזיריים) לבוקר נגמרו! אין איך לשלוח את השתיים הפיצ'קולים היחידים שלא שלחו להתבודד! טוב, לא יכלתי להקים קול שבר וזעקה באישון ליל, אח חיכיתי להבא בתור, וזה הגיע דיי מהר, אחותי שמתחתי, היא דווקא הגיונית, באמת, פרוסת עוגה להבעת סולידריות ותמיכה בפחמימות והיא חוזרת לישון (יש לה קטע מוזר, מ3 בלילה היא כבר לא צליאקית), ואז הגיע אבא והנחית את המכה הקשה מכולן, אני לא יודעת מה בדיוק קרה באותו לילה נורא מכל, סליחה רבע שעה נוראה מכל, אבל בבוקר המקרר היה ריק...
ואז אני הקטנה שכמובן לא לוקה באכילה סהרורית/רגשית התחילה לחשוב כמו כל פעם- איך לעזאזל מנצלים כסף מכל סיטואציה הזויה?
וזהו, עליתי על זה תוך 2 דקות, תקן חדש למקררים המחייב מצלמה חצי נסתרת בנוסף למנורת הלילה (בואו נחשוב על זה בכנות, למה המנורה הזו מיועדת חוץ מלעודד אותנו לאכול בלילה?) שכבר קיימת, התקן הזה ימנע את כל מריבות ה'שפרינצאאאאא למה אכלת לי את הטונה עם הקצפת???, מי הסכים לך בכלל?' 'שמילל, למה נראלך שעוד מישהו חוץ ממך אוהב טונה עם קצפת? מה זה הזבל הזה לעזאזל?' בקיצור, אני חושבת שזה יהיה יעיל לבתים מרובי ילדים, אני מחפשת יזם פראייר עם עודפי שומן וכסף, אז אם אתה לא מטרידן- אתה מוזמן לפרטי. תודה תודה ויום טוב. Ⓒ
*הסימן הזה Ⓒ נועד לידע אתכם על זכויות היוצרים, לאאאא! לא על הפוסט! על הפטנט!!! תיזהרו אם תגנבו אותו ממני בלי לשלם עמלה!

- לקראת נישואין וזוגיות