ולצערי ככל שהם גדלים יותר ויותר בתוך תפיסת גבריות הזויה חולנית ומעותת כך הם הופכים יותר ויותר לרובוטים שאותם אנחנו מכירים בתור "גברים".
אני מנסה לפעול בכל כוחי נגד כך, אצלי בגן מותר להיות עצובים, ומותר להיות כועסים, ומותר להעלב או לשבת בצד להירגע.
בנגד לכלמיני סייעות אני בחיים לא אצעק על ילד "תפסיק לבכות!!!" (עם שמונה סימני קריאה...😏)
הרי ידוע שצעקות על ילד שבוכה הוכחו כיעילות, אין ספק...🙄
אצלי בגן לילדים מותר להביע את עצמם במגוון דרכים ואמצעים ללא תלות במינם. בתור ילד שהיה הבן היחידי בחוג אומנות ודרמה, והפך להיות הגנן היחידי בעיר (והגנן השני בכלל בכל איזור השומרון)
כל יישותי מתנגדת לתפיסה המעוותת שמוצגת כאן.
ואני יודע מה תגידו "אוף כבד/סאחי/וואטאבר אבל זה בצחוקקקק" ועל כך אגיב שמעבר לכך שכידוע "בכל צחוק יש גרעין של אמת"
ילדים גם לא יודעים תמיד לזהות מתי זה ברצינות ומתי בציניות, כשילד שומע אינספור פעמים את ה"צחוקים" הללו לכך גם תגדל לצערי הרב זהותו העצמאית.
ואם תשאלו אותי מעבר לכך, למה לפעמים לא עלינו אנחנו שומעים על גבר כזה או אחר שנקט באלימות כלפי אשתו או ילדיו- משם זה מתחיל.
ילד שגדל להיות מתבגר שגדל להיות גבר שחושב ש"גבר" אמיתי לעולם לא מפגין חולשה או מבקש עזרה, אלא שומר הכל חזק חזק בפנים
עד שכל הלבה שנאגרה בפנים מתפוצצת לו בפנים...
אני בחרתי, מה אתכם?...
#תגובה_שהפכה_לפוסט

אותו גוון פונדמנטליסטי כלפי נשים גם פה
. אני לא הולך לפי שמות אלא לפי מקורות