אני הסתכלתי - לא פעם - באתר אינטרנט של 'ספרים יד שנייה'.
קצת זמן לפני האמור, הופיעה שם מודעה 'אנציקלופדיה 11 כרכים* של היסטוריה של ארץ ישראל'. ובסוגריים היה כתוב משהו כמו 'לבוא היום כי אם לא זה נזרק לפח', - זה היה - הכתובת למצוא את זה - באזור של ד"ר מרק, לא תמיד אני הולך - במקרה הזה הלכתי - זה לא היה שם - ובטלפון שהשאירו לא ענו. - כן היה שם דברים מוזרים קצת: אוטובוסים התעכבו - לא אחד ולא שניים. - והרבה יותר - גם הרבה יותר זמן מהרגיל. בסוף, האוטובוס שהצלחתי למצוא - היה דווקא - אומנם אוטובוס עירוני - כרגיל שם - אבל אוטובוס ממוזג, חדיש מאוד, מהודר ביותר - . וחוץ מזה, היו בו הרבה מאוד מבני האומה הערבית. - זה היה דומה, די דומה, גם לאוטובוס שהייתי חוזר בו - אומנם לא אוטובוס חדיש בכלל - אבל כשהייתי חוזר מרמת השרון, אז כן - היה שם הרבה ערבים, כמו כאן.
* לא בטוח שזה היה בדיוק 11, אבל בערך
---------
מה זה אומר.
שימו לב, שאתם צריכים לשים לב, שהבעיה *זה לא* ש"לא שנאתם מספיק" את הדבר הזה. אין משמעות ל"לשנוא מספיק". מה שצריך זה "לשנוא את ההטעיה הבאה בתוכנית עם זה". - איזה סוג של הטעיה שיהיה, צורת שיווק בלתי הגונה - וכולי.
למרות שהיו פה דברים נוספים לכתוב - אני אסיים כרגע בזה - שמבחינה מהותית, זה אותו עניין של הערבי, - שכל אימת שאני רוצה לעשות משהו - עושה איזה משהו כמו קול שכוונתו להפחיד, לבלבל, ליירא, או כל מיני דברים. - זה לא רק 'מעצבן' - זה פשע, כיוון שכוונתו היא להפריע לי לחיות.

זה לא דוקטורט אבל אם כבר מעניין אם כך למה הוא מגיב מאנונימיי? או שהוא מגיב מאנונימי רק בקללות חח ואז אני מבין אותו

יש לך זיכרון צילומי לניקים …