אני הסתכלתי - לא פעם - באתר אינטרנט של 'ספרים יד שנייה'.
קצת זמן לפני האמור, הופיעה שם מודעה 'אנציקלופדיה 11 כרכים* של היסטוריה של ארץ ישראל'. ובסוגריים היה כתוב משהו כמו 'לבוא היום כי אם לא זה נזרק לפח', - זה היה - הכתובת למצוא את זה - באזור של ד"ר מרק, לא תמיד אני הולך - במקרה הזה הלכתי - זה לא היה שם - ובטלפון שהשאירו לא ענו. - כן היה שם דברים מוזרים קצת: אוטובוסים התעכבו - לא אחד ולא שניים. - והרבה יותר - גם הרבה יותר זמן מהרגיל. בסוף, האוטובוס שהצלחתי למצוא - היה דווקא - אומנם אוטובוס עירוני - כרגיל שם - אבל אוטובוס ממוזג, חדיש מאוד, מהודר ביותר - . וחוץ מזה, היו בו הרבה מאוד מבני האומה הערבית. - זה היה דומה, די דומה, גם לאוטובוס שהייתי חוזר בו - אומנם לא אוטובוס חדיש בכלל - אבל כשהייתי חוזר מרמת השרון, אז כן - היה שם הרבה ערבים, כמו כאן.
* לא בטוח שזה היה בדיוק 11, אבל בערך
---------
מה זה אומר.
שימו לב, שאתם צריכים לשים לב, שהבעיה *זה לא* ש"לא שנאתם מספיק" את הדבר הזה. אין משמעות ל"לשנוא מספיק". מה שצריך זה "לשנוא את ההטעיה הבאה בתוכנית עם זה". - איזה סוג של הטעיה שיהיה, צורת שיווק בלתי הגונה - וכולי.
למרות שהיו פה דברים נוספים לכתוב - אני אסיים כרגע בזה - שמבחינה מהותית, זה אותו עניין של הערבי, - שכל אימת שאני רוצה לעשות משהו - עושה איזה משהו כמו קול שכוונתו להפחיד, לבלבל, ליירא, או כל מיני דברים. - זה לא רק 'מעצבן' - זה פשע, כיוון שכוונתו היא להפריע לי לחיות.