התחתנתי לא צעירה (מעל 38) עם גרוש+ ילדה.
העתקתי את מקום מגורי לעירו של בעלי ועקרתי את כל השורשים (עבודה, משפחה, חברות) ע'מ לחיות לצידו.
בעלי אדם מקסים, טוב לב ונעים.
אממה?
מרגיש לי שהוא לא אוהב אותי מספיק. אסביר.
כשביתו (הנערה) מגיעה אלינו לשבת- כל תשומת הלב שלו מופנית אליה וזה די מובן לי. למדתי לפנות מקום כדי שתקבל את החום והאהבה המגיעים לה מאבא שלה, הגם שלא תמיד זה קל לי.
מה כן מפריע לי?
בעלי לא טיפוס יוזמתי, לא מחמיא ומפרגן, לא הכי מפנק (נניח לא ישאל אותי מיוזמתו אם בא לי לצאת לי שהוא, בא לי קפה או בכללי מתאמץ לשמח אותי)
אך כשביתו אצלנו- פתאום יוצא מגדרו אליה, מכין לה אוכל, מחבק אותה (שזה יפה בעיני) אבל התוספות של פוצי מוצי קוצי,
מחמיא לה ואני די מרגישה לבד. זה כאילו יש להם קשר יפה משלהם. כינויי חיבה, מוציא אותה לטיולים, קונה לה מתנות, בקיצור כל מה שהייתי שמחה לקבל ממנו. בדיוק אותו דבר.
כשאמרתי לו על כך במס' שיחות- הוא טוען שאני מקנאה (וזה נכון- לא בה אלא ביחס שהוא יודע לתת ואני לא מקבלת)
וזה לא שייך כי זו אהבה שונה, ואני חשובה לו וכו' וכו'..
הסברתי לו שזה לא העניין אלא שגם אני רוצה ממנו יחס כזה, שתאמץ ככה כלפי (בפרט שעזבתי הכללל בשבילו)
לפעמים מרגיש לי שהוא בכלל לא שם עלי. נוטה לתת לי תחושה שהבעיה אצלי. איך אמר לי לא מזמן?
את הבוגרת, היא ילדה והיא צריכה אותי, תחת אחריותי ואת לא ילדה קטנה ואת יודעת להעסיק את עצמך וכאלה .
אמרתי לו אם ככה אתה מבין את זה תתייחס אלי כמו ילדה קטנה. שורה תחתונה- אני משוועת/זועקת לאיזון נכון והוגן גם כלפי.
אני מוצאת את עצמי בוכה הרבה, מה שלא היה לפני שהתחתנתי, מרגישה שלא מקבלת את מה שאני צריכה ממנו מבחינה רגשית והוא בכלל לא מבין מה אני רוצה..
ניסיתי לשחרר אבל לא כל כך הולך לי..
אני מרגישה שאני כאילו הורסת את האידיליה קיימת ביניהם והוא לא מבין את הצורך שלי ביחס לא פחות דומה.
מבחינתו הוא עושה הכל והוא בסדר. היא ילדה ואני אישה.. ילדים צריכים את תשומת הלב הזו וכנראה אני לא .
מנסה לנתח אותי על איזה מקום זה יושב לי ואני לא יכולה לסבול את זה... אני ממש אובדת עצות כי אני מרגישה ממש מתוסכלת..
וכל פעם שאני מעלה את זה איתו הוא אומר משפטים כמו-
את מאתגרת, ה' נותן לי ניסיון לעבוד על המידות שלי וכאלה... לא רק שזה לא מועיל זה אפילו מוריד את הביטחון העצמי שלי ואני באמת מתחילה להרגיש אשמה.
לא טוב לי.
מה אני עושה?

תגובה נפלאה