אני מרגישה שצריכה קצת הכוונה איך לסדר את החיים בבית שיתאימו לילד, מצחיק קצת להגיד ככה, אבל עד עכשיו הרגשתי שאני זורמת איתו והוא זורם איתי, אבל עכשיו נראה לי זמן טוב בשבילו לקצת יותר מסגרת, הוא נראה לי צריך את זה. הבעיה שאני דווקא נהניתי מהזרימה וקצת מרגישה עומס ולחץ, מלחיץ אותי אחריות על ילד, שהוא יקבל כל מה שהוא צריך כדי לגדול ולהתפתח. חוץ מאהבה ותשומת לב שהוא מקבל בכמויות, אז אני לא דואגת
וחלב אם שמכיל את כל אבות המזון וכל מה שתינוק צריך, הרגיע אותי עד עכשיו, אבל עכשיו אני כבר חושבת שזה לא מספיק לו...נעשה סדר בבלגן- הוא אצל מטפלת שלושה ימים ואיתי בבית כל השאר.
מבחינת תזונה- אצל המטפלת הוא שותה חלב שאוב ואוכל ארוחת פירות אחת. בבית הוא בעיקר יונק ומדי פעם טועם דברים מגוונים. האוכל שהוא נחשף אליו באמת מגוון, אבל הכמויות הן רק מעט יותר מטעימה. לפני השינה לפעמים שותה חלב שאוב עם דייסה. מזל שיש לי טיפות ברזל וויטמין די שאני אהיה רגועה שלא חסר לו.
רוצה לסדר לו ארוחת מוצקים בבית, וגם להתאים את הארוחות שלנו כדי שגם הוא יוכל לאכול מהם. אשמח להכוונה בזה.
מבחינת שינה ועירות- זה הכי מסובך. בימים שאני עובדת אני מעירה אותו בבוקר ומארגנת למטפלת. בימים שאני בבית אני מחזירה אותו לישון כשמתעורר כדי לישון עוד קצת בעצמי. לא כדאי, אני יודעת, זה די משבש כשאין לו שעה קבועה לקום בבוקר, אבל לי זה נורא קשה לוותר על זה, אני עייפה תמיד
ומפה והלאה הוא פשוט הולך לישון כשעייף ומתעורר כשמתעורר וישן לאורך היום בערך 4-8 שעות (לא ברצף כמובן) ובלילה בין 7-10 שעות בגדול. הטווח מאוד משתנה, אין גם משהו קבוע לימים בבית או לימים אצל המטפלת.וחוץ מזה אשמח לשמוע גם עיצות לסדר יום שלו כשהוא איתי. בזמני עירות שלו בדרך כלל הוא על משטח עם צעצועים, או על הידיים. יוצאים החוצה לתלות כביסה ואז הוא משחק בעגלה, לפעמים גם פורסת לו שמיכה בדשא, לפעמים הולכים למכולת.