לא יודע אם לשמוח או להיות עצוב...
רצה האל ולפי הסדריי הראיה הזמניים שנקבעו לי אני מקבל את האוצרות שלי בכל שני וחמישי מסיום המסגרות ועד השעה 7 בערב (לצערי ללא לינה) ובכל סוף שבוע שני כולל לינה.
אבל, מיום רביעי הילדים בחופש מהמסגרות ועד יום ראשון.
ביקשתי מפרודתי שתאפשר לי לקבל את הילדים בחמישי בבוקר על מנת שנוכל לצאת לפעילות פורים (עדלוידע או משהו אחר בסיגנון).
היא בתגובה אמרה לי שהיא יוצאת איתם לפעילויות פורים ושתאפשר לי לקבל את הילדים בשעה 2 בצהריים לאחר הפעילות בחמישי ושביום שישי אני אוכל לאסוף את האוצרות מ 12 וחצי ככה...
לא הבנתי איך זה שביום שאני אמור להנות סוף סוף מהילדים היא מונעת ממני את הבילוי האידיאלי ומנסה לגרוע מהקשר שלי עם האוצרות בכל דבר.
זה אחרי שבחצי שנה האחרונה הם היו איתה לבד בכל החגים ובכל השבתות ואני זכיתי רק לנגיעות קטנות בחלון הזמן שלהם.
הצעתי לגברת שיום אחד אני אקח לפעילות ויום אחד היא אבל היא סרבה.
בלית ברירה פניתי לבית המשפט עם הסוגיה הכל כך מיותרת הזו ולתדהמתי הם לא רק הבינו את המצב המורכב אלא לקחו צעד נוסף למעני ופסקו שהילדים לא רק יהיו אצלי בחמישי ושישי מהשעה 10 בבוקר ועד 7 בערב אלה דאגו להמחיש לפרודה במעט את מה שעבר עלי כשהיא בחרה להפוך אותי ל"חוג אבא" .
עכשיו היא צריכה היתה להעיר את הילדים ולהאכיל אותם ולהלביש אותם ואני אוסף אותם ב 10 על מוכן...
בשבע בערב החזרתי אותם למקלחות ולשינה ואז חוזר חלילה מחר הכל מחדש עד מוצש...
מצד אחד שמחתי מעט שאיפשרו לי להיות עם הילדים אחרי תקופה כל כך ארוכה שהכל פשוט נמנע ממני בצורה קיצונית וחדה כל כך...
ומצד שני כאב לי על שפרודתי לא בחרה לסיים יפה והיתה חסרה לילדים בהפנינג הענק ובכל היום הנפלא הזה שעברנו.
פתאום...
היא מרגישה איך זה להיות מנותק מהילדים...
נעלבת מאד מאד וכועסת ועוזבת את השיחה - או רק שותקת או הולכת ממש.