עבר עריכה על ידי המקורית בתאריך כ"ו באדר ב תשפ"ב 13:43
עבר עריכה על ידי המקורית בתאריך כ"ו באדר ב תשפ"ב 13:42
וההיסטריה שנכנסים אליה
וההרגשה שרק בידיים שלו נמצא המפתח לרוגע ולשלווה. ולחפש כל הזמן הוכחות לאהבתו ולתלות כל תגובה בכך שהוא לא אוהב והדיאלוג הפנימי ההרסני הזה
ואז ההתפכחות וההבנה שזה באמת לא אצלו. זה אצלי. וזה ככ קשה להגיע לתובנה הזו, וככ קשה להבין ולהפנים אותה ולשחרר ולקחת אחריות על עצמי. להיות בטוחה שאני טובה מספיק וראויה מספיק לאהבה. להיות בטוחה שהוא אוהב אותי כי אנחנו בוחרים אחד בשנייה כל הזמן מחדש וכי אני אוהבת ומעריכה את עצמי גם וזה מקרין החוצה
את לא מבינה כמה אני מבינה אותך. זו קריעת ים סוף ממש. כואב בנפש וכואב בגוף.
מחבקת אותך חזק חזק ואומרת לך בפה מלא - את היחידה שיכולה להוציא אותך מהחושך. היחידה. הוא יכול לעזור מהצד ולעודד, ויש כאלה שמתבצרים ומתכנסים נוכח גודל הציפייה של האישה מהם ובורחים מהתמודדות כי זה באמת לא התמודדות שלו. הוא ישמח אותך וילווה במסע ויתמוך וישתנה איתך אבל זה לא שלו.
אל תאשימי את עצמך ותקחי על עצמך את הבחירות שלו. זה חלק מהמנגנון הזה שכובל אותך.
ואת לא אישה רעה, חס ושלום. את אישה מדהימה שנמצאת בסיטואציה לא פשוטה, שלא רואה את האור, שבטוחה שהוא לא נמצא אצלה ורק מחכה שיבוא מישהו ויושיע אותה.
אני ממליצה לך ממש אבל ממש לחשוב על תהליך של טיפול וריפוי עבורך. זה ישחרר אותך ויעזור לך להתמודד ולהגיב בצורה שקולה. ולהפסיק להאשים את עצמך. ואת כבר לא תחיי בין תהום לתהום.
ואומרת בזהירות שאם את לוקחת מניעה הורמונלית אז זה גם כן מאוד מאוד משפיע.