השאלה מאנונימי לא כי זה אישי או מביך. פשוט יש פה אנשים שמכירים אותי באמיתי, וזה יכול לפגוע במישהו שאנחנו מכירים..
אז ככה. שידוכים.
החבר שם את המספר שלי שיתקשרו לברר אצלי - סבבה
יצא כמה פעמים בודדות, עדיין לא הרבה - סבבה
מה הבעיה?
לחבר שלי יש קצת בעית תקשורת. לא ברמה גבוה. לא ברמה של הקלות בבית ספר או אני לאיודע מה. לא נראלי שיש לו בכלל משהו מאובחן (אולי הוא לא הלך.. לאיודע). הקטע הוא ששמים לב לזה בפגישה הראשונה. ו.. אחרי כמה פעמים שמדברים איתו מגלים שהוא בסדר.. פשוט.. בעית תקשורת. זהו. הוא יודע לנהל שיחה, הוא חכם מאוד, באמת הכל כרגיל.
הקטע זה שנראלי שהוא קצת מפחיד אותן...
אני אנסה לתאר למרות שנראלי שזה לא יועיל יותר מידי, כשמדברים איתו הוא הרבה פעמים צועק, ויש לו כזה "פרצוף סתום" שחיצונית נראה טיפה בעיה. והוא קצת מגושם כזה.. שלומפר. לא בלבוש.. אלא בתנועות ידיים שלו, באיך שהוא מדבר, באיך שהוא צוחק..
אני אתן רגע משהו הפוך, הוא יודע להל שיחה נורמלית, הוא חכם כאמור, הוא בסוף חבר טוב שלי וזה כי.. באמת בסדר.
מישהו פעם שאל אותי אם אני אומר את זה בטלפון בשיחות בירור. אמרתי שלא.
למה?
כי זה לא משהו מוגזם. ובאמת.. בהתחלה זה קצת מוזר. אחכ מגלים שהוא בסדר. אם אני אגיד דבר כזה בטלפון... יפסלו אותו ישר.. ולכן בגלל שזה לא משהו מוגזם אני החלטתי שאני נותן להם להיפגש, ושהיא תחליט בעצמה בזה.
אבל.. מצד שני.. אני מנסה לחשוב מה עושה בחורה כשהיא הולכת לדייט ראשון שהכל בסדר, ואמרו לה שהבחור נורא חכם וכו' ואז פתאום אחרי כמה משפטים היא כבר מבינה שיש בעיה כלשהי. היא עדיין לא מבינה שהוא כמעט נורמלי, ושזה לא דבר שאמור לפגוע בשגרת חיים וכו', רק.. זה מפחיד.
בעקבות כך, שיתפתי את המחשבות האלה עם חבר אחר שלי, שהוא גם חבר טוב של הבחור המדובר. והוא גם אמר לי - שבהתחלה זה מוזר קצת.. אבל אחכ מגלים שזה לא איזה ביג דיל..
אין לי ככ שאלה מוגדרת שתענו עליה
רציתי לשאול/לקבל עצה/לשמוע מה דעתכם. מסכימים עם ההחלטה שלי? הייתם עושים אחרת? משהו? תכתבו. אני מקווה שאני עושה בסדר
)