(חג ראשון אנחנו קצת יותר מ 20 איש בע"ה)
כללי:
סלטים מבושלים: מטבוחה, סלק, גזר, 3 סוגי חצילים
עוגות: 2 "שהכל" לכניסת החג כשאי אפשר קמח מצה, 2 "מזונות" לקידוש בבוקר
לכניסת החג: שניצלים וציפס כדי הילדים לא יהיו רעבים במשך הסדר.
ליל הסדר:
מנה ראשונה (בגלל ששבת..): 2 או 3 סוגי דגים, סלטים.
מנה עיקרית: מרק "עיקרי" עם קניידלך, תפוחי אדמה, ירקות, קוביות בשר וכנפיים.
(נכון שזה מספיק ולא צריך עוד משהו?)
קינוח: לפתן תפוחים - פשוט וקל בבטן..
בוקר:
(צריך לדעתכם מנה ראשונה? ואם כן מה?) סלטים..
בשר ברוטב פטריות
פרגיות
תפוחי אדמה
לביבות ירק (עדיף משהו אחר כתוספת שניה, מה?)
אם ישארו שניצלים מכניסת החג
קינוח: גלידת אפרסקים (מלפתן.. ), מוס קוקוס-שוקולד.
סד"ש:
כל הדגים שמשארו מהערב
הלביבות מהבוקר
אולי פשטידה מרוקאית עם גזר וסלרי..
צריך עוד משהו?
מה דעתכם?
לגבי מנה ראשונה בבוקר חשבתי אולי להכין משהו עם בשר טחון - אבל אין לי רעיון למשהו קליל שלא עובדים עליו קשה (נגיד לא סיגרים או בורקסים ממצות שצריך לגלגל ולטגן אחד אחד - זה יקח הרב זמן ויש המון דברים לבשל גם ככה..)
או משהו שילדים ממש יאהבו, אבל אין לי רעיון..
אין לי תנור בשרי לפסח..
