אז מתחילים בשולחן גדול עמוס לעייפה בהמון ירק
אין קערה (אולי נשים כי הילדים גדלו בגן) השולחן הוא הוא הקערה.
כל השולחן מקושט בחסה סלרי בצל ירוק וכרישה
קערות עם חרוסת תימנית (דוכא) חזרת עם סלק זרוע (אוסובוקו צלוי) עוד תבשיל בשר (זכר לקורבן חגיגה) - נתח אסאדו יפה. ערימת לאפות (מצות)
בקבוקי יין ומיץ ענבים גביעים וזהו
אין עוד שום דבר על השולחן
קידוש נטילה בברכה (כן כן, תימנים) טיבול הכרפס בחרוסת (שוב, תימנים לא במי מלח)
חוצים את המצה התחתונה מתוך 2 (כן, תימנים לא שמים 3 מצות)
מגיד רחצה מוציא מצה מרור כורך (אפשר לכרוך, זה לאפה)
שולחן עורך- מרק תימני עם קוביות בשר בבישול ארוך עם חילבה וסחוג ו'פתות' (מצות מכונה מפוררות פנימה) לא באמת צריך יותר אוכל מזה (אוכלים את שני תבשילי הבשר מהקערה)
צפון (את האפיקומון לא מחביאים או גונבים. הוא כרוך בטלית שעל אבא כל הלילה. לקיים מה שנאמר משארותם צרורות בשמלותם על שכמם)
ברך הלל נרצה
בוקר - חלבי קליל. ביצים גבינות סלטים ו'בורקס' מצות
צהרים
אורז
תבשיל תפו''א עם בשר
ירקות בתנור
אולי רוסטביף שישב בתנור כל הלילה




חלק זה אוכל די רגיל. אבל מבחר יפה
)
)