אז אני יוציא אתזה פה
כבר כתבתי פה מתישו לא נעים לי ליד בנים
יש לנו רב באולפנה וזה מתסכל אותי ממש סבבה?
שהוא מסתכל עלינו ומסתכל בעיניים זה מוציא אותי מדעתי באמת שנלחמת בזה והלכתי ושאלתי שאלות שבאמת היו לי..ודיברתי מתי שהיה צריך השתדלתי וגם הסתכלתי לו בעיניים למרות שהרגשתי עם זה רע ברמות אחכ ..
בעיקרון זה לא הכי לכתוב אתזה כאן גם כזה פה מרגיש לי שיסתכלו עלי כמשוגעת וגם אנלא יודעת איך לכתוב עלזה בצורה טובה כי זה נושא שבאמת יכול להישמע רע ממש אז מחילה..
כל החברות שדיברתי איתם על זה אמרו שאני מגזימה וסתם וזה בסדר וגם בכללי אני רוצה להיות צנועה לשמור על עצמי לפני שאני יוצאת אני מסתכלת עם הבגדים לא צמודים לא וזה..
וכל היחס שאני מקבלת זה שאני מוגזמת ומדמינת דימיונות אבל לאאאא
די כבר למה אנישים חושבים שיש בנים מפלדה גם הרב וגם כל גבר הוא בן אנוש ויש לו יצר אולי בעוצמה אחרת כל גבר והנסיונות שלו אבל יש לו ואיפשר להתכחש לזה אז בסידר יש כאלה שלא אכפת להם והם לא רוצים לשמור על הקדושה והטהרה שלהם אנלא מדברת עליהם אני מדברת על הרבנים שלנו סבבה על סתם אנשים למה אני צכה להרגיש עם בעיות שבעצם אני בסהכ רוצה לשמור על עצמי לעצמי ובעתיד לבעלי למה זה מוזר שאני הולכת עם חצאית ארוכה ורוצה להיות צנועה באמתבאמת למזה זה מוזר נשים שהולוכות עם שאל ומסתכלים עליהם כמשוגות היא מרגישה עם עצמה מספיק יפה שהיא לא צריכה להראות תיופי שלה לאנשים שבחוץ אז מותר לה והיא לא חולת נפש ודידידי זה כבר מעיק שמסתכלים עלייך כמו איזה לאידעת מה..
#סופריקה#

)