ולגמרי מזדהה הייתי כמוך בהריון הראשון.. 
להלן המלצותי:
לגבי עגלה - לגמרי אישי מה הצרכים שלכם. לנו לדגומא היה מאד חשוב עגלה קלה ושאפשר לקפל בנוחות ועדיף ביד אחת (חברה פעם אמרה לי שזה לא קריטי כי את גם ככה לא תחזיקי ביד אחת תינוק בן חודש, אבל המתוק שלי בן שנה ושהוא גדל זה מאד משמעותי - אני כן יכולה להחזיק אותו ביד וביד השניה לקפל את העגלה ככה שזה מאד מאד נח).
אני מכירה אנשים שמאד חשוב להם עגלה מאד מסיבית עם גלגלים גדולים. (ותכלס - גם גלגלים קטנים ועגלה קלילה הן עגלות יציבות וחזקות היום זה עשוי מחומרים טובים אבל יש כאלה שעדין אוהבים בשביל ההרגשה - לדעתי לא שווה להרוס את הגב ..)
לגבי שהיא תהיה יציבה ובטוחה - לדעתי רב העגלות כאלו...
מה שכן - אני ממליצה ללכת לחנויות של תינוקות ולראות עגלות בעינים. להרגיש, לקפל, לפתוח. להתעקש - שאת תעשי את הכל כי זה משמעותי יותר בשבילך . כל עגלה שהיתה נראית לנו בכיון - אני ניסיתי לפתוח ולסגור עד שהצלחתי (המוכר רק הראה בפעם הראשונה ואני חיקיתי אותו).
תלכו לכמה חנויות כי אין את כל העגלות בכל החנויות. ואז תחליטו למה אתם התחברתם.
ובחנויות תגידו מה הטווח מחירים ומה חשוב לכם והמוכרים ידעו לכון אתכם איזה עגלות מתאימות לצרכים שתעלו בפניהם.
גם עם השנים מוציאים עגלות יותר קלות עם חומרים יותר טובים אז כן כדאי לשמוע לעצת המוכרים ולא למשהי שממליצה לך על עגלה שקנתה לפני יותר מ6 שנים שבדר"כ במחיר שלה אפשר למצוא דגמים הרבה יותר חדשים ומתקדמים...
(לנו יש סייבקס (מהדור הקודם לכן היתה בהנחה) והיא מעולה ממש, קלה ונוחה, כשבדקנו גם ספורט ליין ביבי-בוס עלו לגמר)
לגבי רכב -
יש 2 אפשרויות שאני מכירה:
או סלקל שמתאים עד גיל שנה ואז צריך להחליף לכסא בטיחות מגיל שנה+. היתרון של סלקל - אפשר להוציא מהרכב. רק לשים לב שלתינוקות ממש לא טוב להיות הרבה זמן במנח של סלקל ולכן היתרון של להוציא מהרכב הוא לטווח קצר ולא עכשיו לעוד שעתיים שינה בתוכו.
או - כסא בטיחות מגיל 0 - כסא קבוע ברכב (לא ניתן להוציא בקלות) והוא מגיל 0 עד גיל 5 (יש חלקים שמוסיפים/מוציאים) - היתרון שלא צריך להחליף בהמשך.
כמובן שיש הבדל במחירים בגלל הטווח של השימוש בכסאות ולכן תשוו מחירים נניח של סלקל+כסא בטיחות למול כסא בטיחות מגיל 0.
כשאנחנו בדקנו 50% אמרו שהם ממליצים על סלקל ו50% על כסא בטיחות - ככה שההחלטה בידים שלכם, וכל החלטה נכונה וטובה 
לנו יש כסא בטיחות ואנחנו ממש מרוצים. גם שישן הוצאנו ושמנו באמבטיה בעגלה - הרבה יותר בריא לתינוק.
בהצלחה ובחירות טובות!