הנאמנות שלך לבעלך, הרצון להיות שם עבורו גם במקום שבו את עצמך מרגישה קושי גדול ותחושות קשות על כל מה שקרה וכל מה שעברת ואיך הכל השפיע גם עלייך ועל הזוגיות שלכם -
ועדיין את פשוט רואה אותו!
את מי שהוא, את הנשמה שלו, את הטוב שלו ושבו עדיין למרות המעשים הרעים, את הכאב שלו, את הזעקה שלו, את הפגיעה שלו,
וכמובן גם את הרצון לטפל ולגדול.
איך כתבת "זה בעלי אבא של הילדים שלי"
וכל מילה כזו כמו בום חזק לבטן (במובן הטוב של המילה!), כמה האישה המדהימה הזו (את כמובן) רואה בו את בעלה! בעלה שלה! אבי ילדיה! כמה כמה אהבה ואור יש במילים הללו שלך, דעי שממש מרגישים אותן עד לפה גם מעבר למסך ולמרחק!
באמת באמת שאת מרגשת אותי ברמות ואת אישה נדירה כ"כ, שהקב"ה ישלם לך כפל כפליים על הלב הטהור והענקי הזה שלך וישלח לך מעתה ועד עולם רק רק בשורות טובות ישועות ונחמות וטוב גלוי ושלם!
גם המקום בו בעלך נמצא - מקום של כנות וגילוי לב,
מקום של לקיחת אחריות על מעשיו וכמובן ללכת לטיפול
מקום שרוצה כ"כ לחזור בתשובה ומוכן לעבוד קשה בשביל זה
כולל וידוי, הכרה בחטא, חרטה גדולה וכמובן גם לקיחת אחריות שתוביל ב"ה לקבלה לעתיד טובה ושלמה וריפוי של הנפש מהשורש.- כל אלו יכולים לעודד מאוד ב"ה.
שני מטפלים מעולים שעולים לי שיכולים להתאים:
אלישע אזר
ומשה קדם (הוא עצמו לא חובש כיפה, אבל עם ניסיון רב ועדינות והבנה לכל המגזר הדתי והחרדי גם)
אם את צריכה מספרים שלהם אשלח לך במסר בשמחה.
בנוסף יקרה, אני ממליצה לך מאוד למצוא גם מקום *עבורך* לעכל ולעבד את כל הטלטלות הללו, גם לפרוק כמו שעשית כאן שזה מעולה, וגם לקבל הרבה הרבה תמיכה למה שאת עוברת בכל הדבר הזה. מאוד חשוב שתזכרי גם את עצמך בתוך כל זה, ותעניקי לעצמך את כל מה שאת זקוקה לו.
המון המון הצלחה יקרה ומדהימה שאת!