יש לי תנור חדש, Beko תא עליון קטן והתחתון העיקרי יש יותר מקום ויותר פונקציות.
מתלבטת מה יהיה חלבי ומה בשרי
אני לא בשלנית גדולה ואופה אפילו פחות... (לכן לא מצויה בפורום הזה)
רוב השימוש בתנור הוא לבשרי - עוף, דגים, ירקות בתנור.
עוגות אני בקושי מכינה, במקרה הטוב עוגה בחושה לכבוד שבת. הבנות שלי לפעמים מכינות עוגות קצת יותר מסובכות
כעת אני מתלבטת
עליון בשרי - יותר נוח לנו, (פחות להתכופף - בעיקר לבעלי שלא מכין עוגות כלל) וגם רגילים לזה מהתנור הקודם כך שלא נתבלבל ונטריף.
השאלה - האם זה לא בזבוז שנשתמש בעיקר בתא הקטן ולא בגדול העיקרי? ואם נרצה להכניס 2 תבניות בתא הקטן האם זה יתבשל טוב או שייקח יותר זמן וכבר עדיף לעשות בתא התחתון?
מצד שני
פונקציות הטורבו למיניהן (שקיימות רק בתא התחתון) האם הן חשובות דווקא לעוגות? למשל כשהבת שלי מכינה עוגת גבינה - זה לא יצא לה טוב בתא העליון שאין בו טורבו?
תודה מראש על כל תובנה ממי שמבין באפיה יותר ממני!
