5 חודשים אחרי לידה.
כבר כ3 חודשים נוטלת גלולות הנקה, התחלתי פומיניק עברתי לדיאמילה כי זה מה שהרוקח נתן. הגלולות בהתחלה גרמו לי דימומים ולאחר תקופת הסתגלות הפסיק אך מאז כל כמה זמן כתמים וכעת כבר שבוע וחצי עם כתמים ודימום קטן שאומנם לא אוסר אבל ממש מבאס. בנוסף אני רוצה יותר לתת בקבוק ולא רק להניק ואני יודעת שזה גם עלול לגרום לכתמים בגלולות הנקה.
לכן חושבת אולי לעבור להתקן. אממה??? בעלי ואני נשואים אומנם ככבר כמה שנים אבל רוב הזמן היינו מותרים, הריונות הנקות... ופשוט לא בא לי לקבל מחזור! להיות אסורה. אולי פעמים קיבלתי מחזור מאז החתונה. ואצלנו גם ההתקנה אוסרת. זה ממש ללמוד מחדש את הדינמיקה הזוגית לאחר שהתרגלנו כל הזמן כמעט להיות מותרים להכנס לסרט של שבועים שבועים (וכן אני בטוחה שאקבל מחזור בהנקה במיוחד שאתחיל להניק פחות). אני מוצאת את עצמי לא מתקשרת לקבוע תור לרופא רק בגלל שלא רוצה להיות אסורה. שנינו עוברים תקופה קשה והחיבוק הנשיקה הקטנה פה ושם וללכת לישון מחובקים בלילה נותן כל כך הרבה כוחות. מפחדת שיהיה קשה מידי, אחרי הלידה כשהיינו אסורים היה ממש קשה רבנו הרבה היה ריחוק...
בנוסף עוד כ7 חודשים אני חושבת שאפסיק מניעה... אז מרגיש לי חבל לשים התקן רק לתקופה כה קצרה. אבל מצד שני, מאז שהתחתנו אני מלאת הורמונים של הריונות גלולות הנקה, ובא לי קצת לחזור להיות אני בלי הורמונים לא טבעים.
אני גם ממש מתלבטת איזה התקן לשים נובה טי או בלרינה. וזה עוד סיבה שאני דוחה את זה
אשמח לשמוע את דעתכן