לא יודעת מה לעשות!
יש לי ילדה בת שנה ו-8 ברוך השם, ולפני חודש ילדתי שוב
בזמן הזה של סוף ההריון והלידה עצמה הייתי צריכה עזרה בלשמור על הבת שלי, אז כמובן שפניתי להורים שלי... אמרנו להורים שלי (כל המשפחה יודעת) שאנחנו לא רוצים שהבת שלנו תראה טלויזיה פתוחה וגם לא פלאפונים. הם הרבה לא מבינים את זה אבל אומרים שבסדר.
בקיצור, לפני כמה ימים בעלי הלך לקחת את הבת שלנו מהם (בהפתעה) וראה שהטלוויזיה פתוחה, הם בתגובה אמרו לי שזה לא בסדר שאני מחליטה דבר כזה ושאנחנו קיצוניים ושהם שמו לה ערוץ לילדים (לא שזה משנה) והשיא היה שזה לא פעם ראשונה. ממש ממש כאב לי ובעלי מאוד כעס (לא מולם כמובן). הם פשוט הסתירו את זה ושיקרו.
זה גם קורה עם ממתקים שאני לא מסכימה לתת לה, וכל פעם אני רואה אותם עושים משהו ואז מבקרים אותי שאני אומרת על הכל לא.
זה כ"כ מעצבן ומעמיד בנסיון. אני לא רוצה לריב איתם אבל כל פעם שאנחנו מתראים ויש את העניינים האלה אני נהיית חסרת סבלנות ולא מצליחה להבין מה הבעיה לכבד אותי? אני ההורה. זה מעמיד אותי בנסיון ובנוסף לזה הילדה רואה את הניגוד בין ההורים לסבא וסבתא. וזה לא החינוך שאני רוצה. לא משנה אם הסיבה מוצדקת או לא.
אז בעלי חושב שאני לא צריכה לשלוח את הילדה לבד לשם, כי אי אפשר לסמוך עליהם, אני מסכימה...אבל זה ממש קשה לי כי - אני צריכה עזרה, וב', אני מתבאסת שאני לוקחת את זה מהם. אבל זה לא משהו שאני יכולה להתפשר עליו, ממש ממש לא.
מה דעתכן? עצות? תובנות?