פעם ראשונה שאני כותבת בפורום.. שנים שאני קוראת תגובות ושאלות ומקבלת הרבה טיפים מהפורומים באתר הזה אז חשבתי לנסות

העניין הוא כזה- הקטן שלי בן שנתיים ואני רוצה עוד תינוק/ת בע''ה! העניין הוא שיחד עם הרצון העז שלי ישנו גם חשש גדול.
אני באתי ממשפחה שהאמא עשתה ה מ ו ן לבד כל מה שקשור ללטפל בנו אבי עזר מעט אבל ראיתי את העומס והקושי של אמא (בנוסף היא פרנסה!)
ולכן שנישאתי סוג של קבעתי בליבי שבעלי היקר יהיה שותפי המלא לכל דבר שקשור לילדים.
בפועל ראיתי שאין מה לעשות תכל'ס התינוק צריך יותר את אמא במיוחד בהנקה מלאה..
אבל עם השנים ראיתי שבעלי יותר ויותר מתרחק מכל ''אחריות'' או ''עומס'' עם הילדים ויצא מצב שהילדים זה עליי וכל דבר שצריך בדיקות, קניות, תשלומי וועד גנים וכו הכל עליי.. מה שיוצר לי לחץ וסטרס ותחושה של לבד הרבה פעמים. ופה נכנסת ההתלבטות..
כי החמוד אומר לי ''אני רוצה עוד תינוק'' ואני שמחה באמת.. אבל כפרעלייך אתה תקום בלילות? את ה תצטרך לארגן אותם לגנים שאני עם חצי מוח ער חצי ישן?
ואז נכנסת האמונה 🔆 שאומרת ''נשמה למה את המצאת את הגלגל? לכולם קשה. ותמיד יש אתגרים ואם תחקי עוד שנתיים זה לא פתאום יהיה קל יותר, כל ילד מביא ברכה וכוח. וגם שהבאת את השלישי חשבת איך תסתדרי ותראי אותך! אלופה" ואז יש ימים קשים ואני אומרת לעצמי '' יש לך מזל שלא הורדת את ההתקן! תארי לך עוד היית בהריון עכשיו? טירוףף"
קיצר אמונה שכל אמונה שכל ואני לא יודעת מה לעשות.
אה.. ודבר נוסף.. בעלי אובחן לא מזמן עם פוסט טראומה מהצבא, מה שאומר שיש ''אישור'' להמנעות שלו מלחץ עם הילדים ומה שמאשר לי כביכול שאני ''לבד'' בעניין הזה.
אשמח לעצות, טיפים.. 🌻
המון אהבה ~לומדת
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
)