מצבים בתנור, וואלה כל פעם אני מחרטטת מחדש

בהנהלת: ט'
י"א אייר 11:42

מאיזה פירמה התנור?

י"א אייר 13:00
למה מתאים דווקא הטורבו?
י"א אייר 14:19

אפיה בטורבו מהירה יותר, ואחידה יותר בדר"כ.

מאפשרת אפיה בו זמנית של כמה תבניות

י"א אייר 14:56

ומה ההבדל בין זה שצילמתי למאוורר עם פס למעלה ופס למטה?

י"א אייר 15:44

בלי הפסים זה פשוט להדליק את המאוורר אבל התנור לא מחמם אלא יוצר סירקולציה של החום שקיים בתנור.

ככה זה עובד בתנור אצלינו ואין לי מושג לאיזה שימוש זה קיים

י"א אייר 15:58

"ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים ייחטבו, והשדות כולם יתייבשו,

רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף" 

 

(פתגם אינדיאני)

י"א אייר 16:09
ראינו שלאפות חלות בלי טורבו גורם להם להיות אווריריות יותר ולתפוח יותר.
בגלל שזמן האפייה ארוך יותר.
י"א אייר 16:12

חבל לפספס מידע כזה

"ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים ייחטבו, והשדות כולם יתייבשו,

רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף" 

 

(פתגם אינדיאני)

י"א אייר 16:15
אפייה איטית.

יוצא ממש ממש טעים.
על 160 מעלות.

ומתחילים באפיה של 35 דק'
ואם אחרי ארבעים דקות זה לא תופס צבע, אנחנו מגבירים את המעלות ומעבירים לטורבו לחמש - עשר דקות.

קצת קשה להוציא בזה כללים, אבל עושים בערך כזה.
י"א אייר 16:46


"ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים ייחטבו, והשדות כולם יתייבשו,

רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף" 

 

(פתגם אינדיאני)

י"א אייר 17:00
גריל זה בדרך כלל משולשים.

זה סתם חום
י"א אייר 17:12
בשונה מטורבו שזה חום מהצד וממילא אחיד.

@מבקש אמונה
י"א אייר 18:00


"ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים ייחטבו, והשדות כולם יתייבשו,

רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף" 

 

(פתגם אינדיאני)

י"א אייר 17:56

אצלי יש סימנים אחרים בתנור.. אני אנסה לראות מה זה אצלי

"ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים ייחטבו, והשדות כולם יתייבשו,

רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף" 

 

(פתגם אינדיאני)

י"ב אייר 12:40
מלמעלה ומלמטה.
טורבו זה תוספת של מאוורר שמפזר את האויר החם וכתוצאה מזנ מגביר את האפיה ומצד שני גם מייבש יותר.