מה התפילה שאתם מתפללים לפני/אחרי דייט?
ובכללי מה התפילה שאתם מתפללים על הזיווג שלכם?
יאללה שמחו אותנו ואת ה' יתברך
"וביטול עצם טבעיותם של החיים, כדי שיהיה האדם בלתי-חוטא, זהו עצמו החטא היותר גדול, "וכפר עליו מאשר חטא על הנפש"(אורות התשובה, ה ,ו*)
Life is the people we love"
And what we give to one another
Loving is giving,
🌻 ".giving is life
Loving is giving,
🌻 ".giving is life
מרגיש לי קצת יותר מידי תחינה "שהיא תרחם עלי ותיקח אותי" מאשר שאני אמצא את הזיווג שמתאים לי
(רק לי זה הרגיש ככה?)
אבל אהבתי את ההשקעה.. לגמרי
"ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים ייחטבו
רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף"
(פתגם אינדיאני)
צודק במה שאמרת.. כלפי הקב"ה באמת יש חולשות לחשוף
"ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים ייחטבו
רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף"
(פתגם אינדיאני)
"וביטול עצם טבעיותם של החיים, כדי שיהיה האדם בלתי-חוטא, זהו עצמו החטא היותר גדול, "וכפר עליו מאשר חטא על הנפש"(אורות התשובה, ה ,ו*)
Loving is giving,
🌻 ".giving is life
יש המון תפילות/סגולות (סדר מסוים של פרקי תהילים וכו'). בדיוק לאחרונה התנערתי מכמה שאחזתי בהם במשך תקופה ארוכה (סדר גודל של יותר משנה).
(דוגמאות לסדרים של פרקי תהילים: צירוף מסוים של פרקים מפרק ל והלאה, מפרק ע והלאה, ופרק קכד/קכו. או לסיים ספרי תהילים בקצב שלא חלמת עליו)
וכשאני מתפלל מעצמי - אני מבקש תמיד שהדברים שהיו בהישג יד בעבר לא יהיו חסרים בעתיד
Loving is giving,
🌻 ".giving is life
Loving is giving,
🌻 ".giving is life
Loving is giving,
🌻 ".giving is life
ומשתדל בכל תפילה- 'אנא הש"י, שלח זיווג הגון מהרה ל... בתוך כל שאר עמך ישראל הזקוקים לכך.
שלח לנו את הזיווג ההגון לנו משורש נשמתנו בלי שום עיכובים ותלאות בדרך, בדרך נקייה וישרה.
יהי רצון שתזכנו להקים בית של קדושה ושמחה, שנשמח אחד בשניה תמיד, ושנזכה לגדל ילדים לעבודתך וליראתך'
אני עונה על החלק הראשון בלבד:
שיהיה בנעימות, שאזכה לא לפגוע ולא להפגע, שאם זה שלי, שיהיה ברור, ואני ארצה, והוא ירצה. ואם לא, שיהיה ברור מיד ולא יסחב לשווא...
זה בגדול.